ΟΡΙΣΤΙΚΟ: Στο Μαρτινένγκο ο τελικός του Κυπέλλου

Όπως αποκάλυψε ο Athletic Radio 104,2 και η εκπομπή “Ανατροπή και Πέναλτι” ο τελικός του Κυπέλλου Ηρακλείου θα πραγματοποιηθεί στην έδρα του Εργοτέλη. Στις 15.45 η σέντρα του αγώνα.

Στην ιστορική έδρα του Εργοτέλη θα φιλοξενηθεί ο τελικός του Κυπέλλου Ηρακλείου ανάμεσα στον Ηρόδοτο και τον Ρούβα που θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου.

Αυτό αποτελεί οριστική απόφαση της ΕΠΣΗ καθώς όπως είχαμε αναφέρει νωρίτερα, δεν υπήρχε θέμα μόνο με το “Γεντί Κουλέ” αλλά και με το Παγκρήτιο Στάδιο καθώς ο αγωνιστικός χώρος αντιμετωπίζει κάποια ζητήματα με την παρουσία ζιζανίων με αποτέλεσμα να είναι σε εξέλιξη εργασίες καθαρισμού του.

Η ανακοίνωση της ΕΠΣΗ

Μετά την ολοκλήρωση των ημιτελικών και την ανάδειξη του ζευγαριού Ηρόδοτος-Ρούβας για τον 45ο τελικό του Κυπέλλου ΕΠΣΗ, η Επιτροπή Κυπέλλου είχε αλλεπάλληλες επαφές με φορείς αθλητικών εγκαταστάσεων, την αστυνομία και τα δύο σωματεία, σχετικά με την διοργάνωση του τελικού.

Αποφασίστηκε ο 45ος τελικός του Κυπέλλου ΕΠΣΗ να διεξαχθεί στο γήπεδο Εργοτέλη (Μαρτινέγκο) την Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου και ώρα 15:45. Άμεσα τα δύο σωματεία θα κληθούν σε σύσκεψη με την Επιτροπή Κυπέλλου για να καθοριστούν οι λεπτομέρειες διοργάνωσης του τελικού.

Επίσης, αποφασίστηκε ότι την Δευτέρα 15 Φεβρουαρίου στην ταβέρνα «Πετούσης» στην Αμμουδάρα θα πραγματοποιηθεί δείπνο για τα δύο σωματεία που θα αγωνιστούν στον τελικό, τους διαιτητές του τελικού και την διοίκηση της ΕΠΣΗ. Το δείπνο είναι χορηγία από τον ιδιοκτήτη κ. Ζαχαρία Πετούση.

 

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook