Συνεργασία ΠΟΑ με τον ΠΑΟΚ

Προβλέπεται την περίοδο των Χριστουγέννων αθλητές της ακαδημίας να μεταβούν στην Θεσσαλονίκη για να πάρουν μέρος σε τουρνουά.

Μετά από πρόταση που έγινε από υπεύθυνους του ΠΑΟΚ στην ομάδα του ΠΟΑ για συνεργασία μεταξύ των δύο συλλόγων, πραγματοποιήθηκε συνάντηση την Δευτέρα 23-11-2015.

Η ομάδα του ΠΑΟΚ εκπροσωπήθηκε από τους Βαγγέλη Πουρλιοτόπουλο, Κώστα Λαγωνίδη και Αλέκο Θεοδωρίδη, ενώ από την ομάδα του  ΠΟΑ παρευρέθηκαν, οι Γιάννης Καλέμπουμπας, Νικήτας Μακρυγιαννάκης, Γιώργος Λέλεκας και Σωτήρης Συνάνης.

Οι παρευρισκόμενοι των ομάδων αντάλλαξαν απόψεις, τοποθετήσεις και συμφώνησαν για την συνεργασία των δύο συλλόγων.

Οι υπεύθυνοι του ΠΑΟΚ παρακολούθησαν τις 2 θυγατρικές ομάδες του ΠΟΑ, την ομάδα του Κεραυνού το Σάββατο στο εκτός έδρας νικηφόρο παιχνίδι με το Αθλόπολις στο γήπεδο του Αλμυρού, την ομάδα του Ερμή την Κυριακή το πρωί στο ισόπαλο παιχνίδι με τα Κανάρια στο γήπεδο του Εργοτέλη  και την Δευτέρα σε προπονήσεις της Ακαδημίας, αθλητές 2003 και μικρότερους.

Προβλέπεται την περίοδο των Χριστουγέννων αθλητές της ακαδημίας να μεταβούν στην  Θεσσαλονίκη για να πάρουν μέρος σε τουρνουά υπό την επίβλεψη των ανθρώπων του ΠΑΟΚ .

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook