Κεφαλούκος: “Όποιος έχει επιλογές θα επικρατήσει στο τέλος”

Ο Λάμπρος Κεφαλούκος μίλησε στον Athletic Radio 104,2, για την πορεία του Ρούβα σε πρωτάθλημα και Κύπελλο ενώ σχολίασε και την απόφαση της συνέχισης του ματς με τον ΠΑΝΟΜ.

Μία ακόμα νίκη για τον Ρούβα, η όγδοη σε εννέα ματς, στην Α1 ΕΠΣΗ για τον Ρούβα που έχει και φέτος πρωταγωνιστικούς στόχους σε πρωτάθλημα και Κύπελλο.

Ο έμπειρος παίκτης της ομάδας της Γέργερης, Λάμπρος Κεφαλούκος, μίλησε στον Athletic Radio 104,2, για την πορεία της ομάδας ενώ σχολίασε και την απόφαση της συνέχισης του ματς με τον ΠΑΝΟΜ.

Αναλυτικά όσα είπε ο Λάμπρος Κεφαλούκος στην εκπομπή «Derby» με τον Μανώλη Θέμελη

Για το φετινό πρωτάθλημα της Α1 ΕΠΣΗ

“Είναι ένα πραγματικά δύσκολο πρωτάθλημα. Υπάρχουν δυνατές ομάδες και αμφίρροπες αναμετρήσεις. Το βάθος στο ρόστερ θυεωρώ οτι θα κρίνει την άνοδο αφοού υπάρχουν πολλά ματς και όποιος έχει επιλογές θα επικρατήσει στο τέλος”.

Για την πορεία του Ρούβα

“Είμαστε μία ομάδα με 4-5 έμπειρους παίκτες και αρκετά νέα παιδιά. Δεν είναι αυτοσκοπός μας η άνοδος αλλά θα την διεκδικήσουμε. Θέλουμε να έχουμε μία σταθερά καλή πορεία. Το κλίμα στην ομάδα είναι καλό και δουλεύουμε σωστά. Η διοίκηση είναι κοντά μας. Είμαστε ψηλά και θέλουμε να μείνουμε εκεί. Κάθε ματς είναι ντέρμπι και χωρίς γυρισμό. Ο δικός μας όμιλος είναι ο πιο δύσκολος”.

Για την αναμέτρηση ΠΑΝΟΜ – Ρούβας που συνεχίζεται την Τετάρτη από το 89′

“Δεν θα έπρεπε να συνεχιστεί το ματς. Είναι λάθος για μένα. Θα πάμε για 3-4 λεπτά και πάλι στα Μάλια. Ναι μεν είναι διαδικαστικό το θέμα αλλά έτσι θα βρεθεί πάτημα σε άλλες ομάδες να ξαναγίνει στο μέλλον κάτι ανάλογο”.

Για το ματς με τον Γιούχτα

“Είναι μία καλή και έμπειρη ομάδα. Θα είναι ένα δύσκολο ματς για μας. Έχει μείνει χαμηλά αλλά δεν είναι ομάδα που θα πρέπει να βρίσκεται εκεί”.

Για τον Ηρόδοτο

“Είναι το πρώτο φαβορί για την άνοδο. Είναι μία καλοδουλεμένη ομάδα. Έχει θέληση και πάθος. Έχει τον πρώτο λόγο για την άνοδο αλλά δεν θα έχει εύκολο έργο αφού υπάρχουν και δυνατοί ανταγωνιστές, όπως εμείς”

Για το Κύπελλο ΕΠΣΗ και τον ΟΦΗ

“Είναι κρίμα που βρίσκεται εκεί που βρίσκεται. Έγιναν λάθος επιλογές. Πρέπει να σηκώσει κεφάλι για να χαρεί ο κόσμος του. Στενοχωριέμαι με αυτά που γίνονται. Δείχνει οτι δεν έχει υγεία η ομάδα. Εμείς θέλουμε να φτάσουμε ψηλά και στο Κύπελλο να και ξέρουμε οτι υπάρχειθ ξεκάθαρο φαβορί”.

Για το γήπεδο της Γέργερης

“Ήταν μικρό και ευτυχώς μεγάλωσε. Πρέπει όμως να αλλάξει και ο τάπητας. Και αυτό θα γίνει άμεσα. Είναι θετικό που επιστρέψαμε στο σπίτι μα”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook