Μιχελουδάκης: “Μίλησε το συναίσθημα και επέστρεψα”

Για την επιστροφή του στον Αλμυρό μετά από δύο χρόνια μίλησε στον Athletic Radio 104,2 ο νέος προπονητής της ομάδας, Βασίλης Μιχελουδάκης, που αναφέρθηκε στην δύσκολη συνέχεια στο πρωτάθλημα της Α1 και τον στόχο της παραμονής.

Στα χαμηλά… στρώματα του βαθμολογικού πίνακα του 1ου ομίλου της Α1 ΕΠΣΗ βρίσκεται ο Αλμυρός που είναι μία από τις ομάδες που ήδη άλλαξαν προπονητή.

Για την επιστροφή του στον Αλμυρό μετά από δύο χρόνια μίλησε στον Athletic Radio 104,2 ο νέος προπονητής της ομάδας, Βασίλης Μιχελουδάκης, που αναφέρθηκε στην δύσκολη συνέχεια στο πρωτάθλημα της Α1 και τον στόχο της παραμονής.

Αναλυτικά όσα είπε ο Βασίλης Μιχελουδάκης  στην εκπομπή «Derby» με τον Μανώλη Θέμελη

Για την επιστροφή του στον Αλμυρό

“Η ομάδα βρίσκεται σε μία δύσκολη καμπή. Τα προηγούμενα χρόνια πρωταγωνιστούσε και τώρα βρίσκεται σε δυσμενή βαθμολογική θέση. Υπήρξε επικοινωνία με την διοίκηση της ομάδας μετά το διαζύγιο με τον Μανώλη Ντάγκινη και συμφωνήσαμε να συνδράμω για να να φέρουμε εις πέρας την δύσκολη αποστολή που έχουμε. Τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο. Υπάρχει δρόμος ακόμα. Στόχος είναι να σωθεί η ομάδα και θα προσπαθήσουμε να το καταφέρουμε. Έχω δεθεί με την ομάδα του τόπου μου και έχω μία άριστη σχέση με τον πρόεδρο. Μίλησε το συναίσθημα και είπα αμέσως το “ναι””.

Για το ματς με την Αγία Βαρβάρα

“Το ματς της επόμενης αγωνιστικής είναι σημαντικό γιατί είναι κόντρα σε μία ομάδα που είναι και αυτή χαμηλά στην βαθμολογία. Είναι κομβικής σημασίας. Θα το πάρει όποιος το θέλει περισσότερο. Για μας υπάρχει μόνο η νίκη”.

Για το τι έχει αλλάξει στον Αλμυρό στα δύο χρόνια που έλειπε από την ομάδα

“Τα πράγματα δεν είναι όπως τα άφησα. Το ρόστερ μας τότε ήταν μεγάλο και είχαμε μεγαλύτερο μπάτζετ. Τότε είχαμε πρωταγωνιστικό στόχο”.

Για το αρνητικό ξεκίνημα της ομάδας

“Στο ξεκίνημα είχαμε προβλήματα με τα δελτία κάποιων παικτών. Δεν ήμασταν κομπλέ. Τώρα όμως είμαστε όλοι μία γροθιά και συνεχίζουμε πιο δυνατοί”.

Για τον 1ο όμιλο της Α1 ΕΠΣΗ

“Είναι ένας δύσκολος όμιλος με καλύτρη ομάδα τον Ηρόδοτο. Είναι βέβαια νωρίς ακόμα για συμπεράσματα. Υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον. Η ποιότητα είναι σε υψηλό επίπεδο. Όλα βέβαια θα κριθούν στην δεύτερη φάση και τα πλέϊ οφ”.

Για τον νέο βοηθό του Λάμπρο Μαραγκάκη

“Είναι ένα αξιόλογο παιδί της ομάδας. Κατέχει το δίπλωμα και θα μας βοηθήσει πάρα πολύ. Υπάρχει μία συστράτευση δυνάμεων στην ομάδα και η ομάδα με δικά της παιδιά θα παλέψει”.

Για τον προκατοχό του, Μανώλη Ντάγκινη

“Ήταν ο πρώτος προπονητής που είχα. Είναι έμπειρος και είχα επικοινωνία μαζί του για την ομάδα. Είναι λάτρης της πειθαρχίας και έδωσε πολλά στον Αλμυρό. Τον σέβομαι και τον εκτιμώ”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook