Χωματάς: “Στόχος μας είναι να πρωταγωνιστήσουμε”

Ο τερματοφύλακας του Ρούβα, που δεν έχει δει την εστία του ακόμα να παραβιάζεται, Δημήτρης Χωματάς, μίλησε στον Athletic Radio 104,2 για το “4 στα4” της ομάδας του στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος της Α1 ΕΠΣΗ.

Με το απόλυτο έχει ξεκινήσει ο Ρούβας την προσπάθειά του στην φετινή Α1 με όπλο την επίθεση αλλά και την άμυνα αφού ακόμα δεν έχει δεχθεί γκολ.

Ο τερματοφύλακας της ομάδας της Γέργερης, Δημήτρης Χωματάς, μίλησε στον Athletic Radio 104,2 για το εντυπωσιακό ξεκίνημα της ομάδας του στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος.

Αναλυτικά όσα είπε ο Δημήτρης Χωματάς στην εκπομπή «Derby» με τον Μανώλη Θέμελη:

Για τον φετινό Ρούβα

“Γίνεται μία πολύ καλή προσπάθεια. Έχουμε καλή ομάδα και μία διοίκηση που είναι πάντα δίπλα μας. Η ομάδα έχει ενισχυθεί. Δουλεύουμε και αυτό βγαίνει στο γήπεδο. Στόχος μας είναι να πρωταγωνιστήσουμε και το κάνουμε από την αρχή. Η ομάδα έχει δεθεί και έχουμε καλή παρουσία αμυντικά και επιθετικά. Υπάρχει ποιότητα στην ομάδα. Σε κάθε ματς υπάρχουν 18 παίκτες ετοιμοπόλεμοι. Ο προπονητής μας έχει κάθε αγωνιστική έναν… ευχάριστο πονοκέφαλο”.

Για το πρωτάθλημα της Α1

“Είναι πολύ ενδιαφέρον. Όλα τα ματς είναι δύσκολα. Θυμίζει Περιφερειακό πρωτάθλημα. Έχει 20 δυνατές ομάδες. Στην δεύτερη φάση θα υπάρχει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον. Δύσκολο να ξεχωρίσεις μόνο μία ομάδα. Σε ένα ματς θα κριθούν τα πάντα στα πλεί οφ. Όλα θα κριθούν στις λεπτομέρειες”.

Για την έδρα της ομάδας

“Επιστρέψαμε στην Γέργερη. Βέβαια ακόμα υπάρχει πρόβλημα με την ποιότητα του γηπέδου. Πρέπει να αλλαχθεί ο τάπητας και η διοίκηση θα κάνει το καλύτερο δυνατό. Μας στηρίζει ο κόσμος και είμαστε πλέον στην φυσική μας έδρα”.

Για το γεγονός οτι ο ΟΦΗ παίζει φέτος στο Κύπελλο ΕΠΣΗ

“Το κύπελλο είναι στόχος μας. Η παρουσία του ΟΦΗ δεν μας κόβει τα φτερά αλλά είναι ένα έξτρα κίνητρο. Κάθε ομάδα θα ήθελε να παίξει κόντρα στον ΟΦΗ”.

 

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook