Πατούχας: Σούπερ μεταγραφή το γήπεδο

Η ομάδα του Πατούχα πρωταγωνιστή τα τελευταία χρόνια στο τοπικό πρωτάθλημα της ΕΠΣ Ηρακλείου. Αυτό σημαίνει ότι έχει αποκτήσει σοβαρή διοίκηση, πολύ καλούς ποδοσφαιριστές και εξαιρετικό προπονητή. Αυτό που έμενε ήταν η ομάδα και συνολικότερα η περιοχή της Βιάννου να αποκτήσει το δικό της “σπίτι”, ένα γήπεδο που θα είναι το στολίδι ολόκληρης της περιοχής, κάτι που φαίνεται ότι είναι στην τελική ευθεία και δεν θ’ αργήσει το όνειρο να πάρει σάρκα και οστά.

Ήδη έχουν εγκριθεί 270.000 χιλιάδες ευρώ και τις επόμενες ημέρες αναμένονται και οι τελευταίες πινελιές, ώστε να ξεκινήσουν οι διαδικασίες για την πραγματοποίηση του νέου γηπέδου που θα δώσει και νέο όραμα και διαστάσεις στην ομάδα. Τώρα στα αγωνιστικά ν’ αναφέρουμε ότι η διοίκηση του Πατούχα έχει έρθει σε συμφωνία με τρεις εξαιρετικούς ποδοσφαιριστές και τις επόμενες ημέρες αναμένεται να υπάρξει σε η σχετική ανακοίνωση της απόκτησης τους.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι η προετοιμασία της ομάδας θα ξεκινήσει στις 28 Ιουλίου στο γήπεδο του Καστελίου όπου και θα δηλωθεί ως έδρα της ομάδας ενόψει της νέας περιόδου και μέχρι να είναι έτοιμο το γήπεδο της ομάδας. Στις 26 του ίδιου μήνα υπάρχει η χοροεσπερίδα του σωματείου που θα γίνει στον Κερατόκαμπο υπό τους ήχους της ορχήστρας του Μανόλη Αλεξάκη.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook