ΗΧΗΤΙΚΟ / Το τραγούδι για τον “Σκουλ” που προκάλεσε την ανατριχίλα!

Η πιο ανατριχιαστική στιγμή του χθεσινού τελικού ήταν το τραγούδι του συγκροτήματος “Κρήτες” που γράφτηκε μοναδικά αφιερωμένο για τον αδικοχαμένο Δημήτρη Σκουλούδη. Ακούστε το και ανατριχιάστε!

Η ΕΠΣ Ηρακλείου θέλοντας να τιμήσει την μνήμη του προσφάτως αδικοχαμένου πρώτου σκόρερ της Α1 πήρε την πρωτοβουλία να αναθέσει στο γνωστό Κρητικό συγκρότημα “Κρήτες” να γράψουν και να τραγουδήσουν ένα τραγούδι ειδικά αφιερωμένο στην μνήμη του αείμνηστου Δημήτρη Σκουλούδη που ήταν και λάτρης της Κρητικής μουσικής. Το συγκρότημα αποτελούσαν οι Νίκος Λιανέρης (λύρα), Γιώργος Κατσουλιέρης (λαούτο), Αντώνης Καράτζης (μαντολίνο), Δαμιανός Βασιλάκης (τύμπανο) και ο Αλέξανδρος Καζάκης (κιθάρα) και οι στίχοι είναι οι παρακάτω:

“Το Κρητικό ποδόσφαιρο δεν σε ξεχνάει Σκουλούδη
Για αυτό οι Κρήτες γράψανε στην μνήμη σου τραγούδι
χρυσό παπούτσι δίνουμε στον κύρη σου για εσένα
και εμείς ευχές εκεί που ζεις, να ζεις ευτυχισμένα
Δημήτρη απόψε σμίξανε ξένοι, δικοί και φίλοι
Οι Κρήτες δώρο κάνουμε στην μνήμη σου μαντήλι
Ήσουνα πρώτος πάντοτε και πρώτος μένεις πάλι
Και αξέχαστα θα μείνουνε τα γκολ που έχεις βάλει
Καλοστραθιά απ’ όλους μας και ώρα καλή Δημήτρη
Για εσένα υπερήφανη πάντα θα είναι η Κρήτη”

Στο άκουσμα του τραγουδιού, ο πατέρας του Δημήτρη Σκουλούδη, Μανώλης, παρέλαβε το βραβείο του πρώτου σκόρερ μη μπορώντας να συγκρατήσει τα δάκρυα του.

244032

Και σίγουρα πρόκειται για μια κίνηση, άξια συγχαρητηρίων τόσο από την ΕΠΣΗ όσο και από τους δημιουργούς του τραγουδιού που έκαναν 2.5000 κόσμο να είναι όρθιος και να χειροκροτάει!

Ακούστε το τραγούδι

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook