Οι “καμπάνες” της Πειθαρχικής Επιτροπής της ΕΠΣΗ

Σε Τριτωνία, Λίντο, Πυργού, Δεμάτι, Μεταξοχώρι και ΠΑΝΟΜ.

Ανακοινώθηκαν οι “καμπάνες” της Πειθαρχικής Επιτροπής της ΕΠΣΗ για Ζαρό, Ομόνοια, Ν. Εργοτέλη, Μονοφάτσι και Τριτωνία που είχαν κληθεί σε απολογία.

  • Πιο αναλυτικά:

ΤΡΙΤΩΝΙΑ

Είχε κληθεί και προσήλθε  το Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου σας, όπως επίσης και  ο εκπρόσωπος σας κ. ΧΡΟΝΑΚΗΣ Δ., για τα αναγραφόμενα στο Φύλλο Αγώνος της 07/12/2014 ΤΡΙΤΩΝΙΑ-ΔΙΑΓΟΡΑΣ.

Στο Σωματείο, επιβάλλεται  ΧΡΗΜΑΤΙΚΟ ΠΡΟΣΤΙΜΟ 50€ .

Στον εκπρόσωπο σας  κ. ΧΡΟΝΑΚΗ Δ. επιβάλλεται ποινή απαγόρευσης στους αγωνιστικούς χώρους για 15 ( ΔΕΚΑ ΠΕΝΤΕ ) ημερολογιακές ημέρες.

ΑΟ ΛΙΝΤΟ

Είχε κληθεί και δεν προσήλθε  το Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου σας  για τα αναγραφόμενα στο Φύλλο Αγώνος της 07/12/2014 ΛΙΝΤΟ-ΔΑΦΝΕΣ.

Στο Σωματείο, επιβάλλεται  η ποινή της ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΕΠΙΠΛΗΞΗΣ.

 

Α.Ε ΠΥΡΓΟΥΣ

Είχε κληθεί και προσήλθε  το Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου σας, όπως επίσης και  ο εκπρόσωπος σας κ. ΡΟΓΔΙΑΝΑΚΗΣ ΕΜΜ., για τα αναγραφόμενα στο Φύλλο Αγώνος της 06/12/2014  ΓΟΡΓΟΛΑΪΝΗ-ΠΥΡΓΟΥ.

Στο Σωματείο και στον Εκπρόσωπο σας κ. ΡΟΓΔΙΑΝΑΚΗ ΕΜΜ.. επιβάλλεται η ποινή της έγγραφης επίπληξης.

Α.Ε ΔΕΜΑΤΙΟΥ

Είχε κληθεί και δεν προσήλθε  το Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου σας όπως επίσης και  ο εκπρόσωπος σας κ. ΑΕΡΑΚΗΣ  ΕΜ., για τα αναγραφόμενα στο Φύλλο Αγώνος της 07/12/2014 ΔΕΜΑΤΙ-ΑΝΘΕΣΤΙΩΝ.

Στο Σωματείο σας επιβάλλεται  η ποινή της ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΕΠΙΠΛΗΞΗΣ  και στον εκπρόσωπο σας κ. ΑΕΡΑΚΗ ΕΜΜ επιβάλλεται ποινή απαγόρευσης στους αγωνιστικούς χώρους για 10 ( ΔΕΚΑ ) ημερολογιακές ημέρες.

ΑΟ ΜΕΤΑΞΟΧΩΡΙΟΥ

Είχε κληθεί και δεν προσήλθε  το Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου σας όπως επίσης και  ο εκπρόσωπο σας  κ. ΧΑΙΡΕΤΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ., για τα αναγραφόμενα στο Φύλλο Αγώνος της 07/12/2014 ΓΟΡΤΥΣ-ΜΕΤΑΞΟΧΩΡΙ.-

Στο Σωματείο σας επιβάλλεται  η ποινή της ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΕΠΙΠΛΗΞΗΣ και στον εκπρόσωπο σας κ.  ΧΑΙΡΕΤΗ ΑΝΔΡΕΑ επιβάλλεται ποινή απαγόρευσης στους αγωνιστικούς χώρους για 20 ( ΕΙΚΟΣΙ ) ημερολογιακές ημέρες.

ΠΑΝΟΜ

Είχε κληθεί και δεν προσήλθε  το Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου σας  για τα αναγραφόμενα στο Φύλλο Αγώνος της 06/12/2014 ΠΑΝΟΜ-ΑΛΜΥΡΟΣ.

Στο Σωματείο, επιβάλλεται  η ποινή της ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΕΠΙΠΛΗΞΗΣ.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook