Μοίρασε συγχαρητήρια ο Πίτσος

Μετά την νίκη – πρόκριση του Αλμυρού επί του Α.Ο.Τ.

Μοίρασε συγχαρητήρια ο προπονητής του Αλμυρού Μηνάς Πίτσος μετά την νίκη – πρόκριση (1-2) επί του Α.Ο.Τ.

Πιο αναλυτικά τόνισε:

“Πρώτα απ’όλα θα ήθελα να δώσω συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές μου για την πρόκριση που πετύχαμε στην έδρα του Τυμπακίου η οποία είναι μία πάρα πολύ καλή ομάδα.

Πιστεύω ότι ξεκινήσαμε πάρα πολύ καλά εμείς ειδικά στο πρώτο ημίχρονο, είχαμε τον έλεγχο και το παιχνίδι «έγερνε» προς τα εμάς. Στο δεύτερο ημίχρονο της κανονικής διάρκειας είχε αρχίσει η κούραση όλων των ποδοσφαιριστών να φαίνεται μέσα στον αγωνιστικό χώρο αλλά παρόλα αυτά πιστεύω ότι εμείς είχαμε την κυκλοφορία της μπάλας χωρίς να δημιουργήσουμε κάποιες ιδιαίτερες ευκαιρίες όπως δημιουργήσαμε στο πρώτο ημίχρονο.

Πλέον το ματς στην παράταση είχε μετατραπεί σε ρώσικη ρουλέτα καταφέραμε όμως και πετύχαμε εμείς πρώτοι το γκολ, έχοντας όμως χάσει και μία καλή ευκαιρία με τον Ποτηράκη να πετύχουμε και το δεύτερο γκολ να τελειώσει το παιχνίδι, από κει και πέρα έπαιρνε το ηνία ο ΑΟΤ όπως είναι επόμενο και με μεγάλες μπάλες στην περιοχή μας δημιουργούσε φάσεις και σίγουρα στα τελευταία λεπτά ήμασταν σε δύο φάσεις τυχεροί με το δοκάρι και με την απόκρουση που έκανε ο τερματοφύλακάς μας και φύγαμε με τη μεγάλη πρόκριση.

Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στο Τυμπάκι να ευχηθώ καλή πορεία, ευχαριστούμε για την φιλοξενία και σίγουρα το Τυμπάκι είναι μια μεγάλη ομάδα γιατί έζησα κι εγώ μεγάλες στιγμές σαν ποδοσφαιριστής. Τους εύχομαι ότι στόχο βάλουν να τον εκπληρώσουν”.

Πηγή: notosportnews.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook