Στον Ζαρό η πρώτη κούπα της χρονιάς

Ζαρός και Αλμυρός για 90 λεπτά έδειξαν να μην έχουν όρεξη για ποδόσφαιρο με το 0-0 να κρίνεται φυσιολογικό. Όταν όμως αποφάσισαν να παίξουν όσοι βρέθηκαν στο Ατσαλένιο έτριβαν τα μάτια τους καθώς η παράταση βρήκε τις 2 ομάδες ισόπαλες 2-2. Στην ρώσικη ρουλέτα ο Ζαρός στάθηκε πιο ψύχραιμος και πήρε την πρώτη κούπα της χρονιάς.

Η πρώτη φάση στο παιχνίδι ήρθε στο 9΄ και ήταν για τον Αλμυρό. Ο Ποτηράκης βρήκε με το κεφάλι τον Κοκκινάκη, το σουτ του τελευταίου όμως δεν ήταν όπως θα ήθελε με αποτέλεσμα η μπάλα να φύγει άουτ. Πέντε λεπτά αργότερα η ομάδα του Γαζίου είχε νέα καλή στιγμή στο παιχνίδι όταν ο Απλάδας πάσαρε στον Ποτηράκη  αλλά το σουτ  που εξαπέλυσε από πολύ κοντά πέρασε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Ζαχαριουδάκη,

Η πρώτη καλή στιγμή στο παιχνίδι για τον Ζαρό, ήρθε στο 38΄, όταν οι τυπικά φιλοξενούμενοι της αναμέτρησης είχαν δοκάρι με τον Φραγκιαδουλάκη. Δύο λεπτά αργότερα, ο Ζαρός είχε νέα πολύ καλή στιγμή, με τον Χατζημηνά με μεγάλη επέμβαση να στερεί το γκολ από τον Τσουπάκη.

Αυτή ήταν και η τελευταία καλή φάση στο πρώτο ημίχρονο.

Χρειάστηκε να περάσουν περισσότερα από 20 λεπτά στην επανάληψη για να δούμε κάτι αξιόλογο όταν στο 67΄ στο σουτ του Νικολακάκη, η μπάλα πέρασε άουτ. Ο Ζαρός απείλησε ξανά στο 81΄ όταν η κεφαλιά του Λουλιάδη πέρασε λίγο άουτ.

Στα εναπομείναντα λεπτά δεν άλλαξε κάτι με το 0-0 να μένει ως το τέλος και το παιχνίδι να οδηγείται στην παράταση.

Με την έναρξη του πρώτου μέρους της παράτασης ο Αλμυρός έχασε μεγάλη ευκαιρία να προηγηθεί στο σκορ όταν ο Ποτηράκης βρέθηκε σε θέση τετ-α-τετ με τον Ζαχαριουδάκη, με τον τερματοφύλακας του Ζαρού να βγαίνει νικητής.

Στο 95΄ ο Ζαρός ήταν αυτός που απείλησε όταν το σουτ του Κλαπάκη κατέληξε στην αγκαλιά του γκολκίπερ του Αλμυρού.

Ένα λεπτό αργότερα ο Αλμυρός έφτασε ξανά κοντά στο γκολ όμως  με νέα μεγάλη επέμβαση, ο Ζαχαριουδάκης, είπε ξανά “όχι” στην κεφαλιά ψαράκι του Ποτηράκη.

Η υπεροχή του Αλμυρού στην παράταση καρποφόρησε στο 97΄ με τον Απλαδά με μονοκόμματο σουτ να δίνει το προβάδισμα στην ομάδα του.

Η χαρά της ομάδας του Γαζίου δεν κράτησε για πολύ όμως, καθώς στο 99΄ ο Ζαρός έφερε το παιχνίδι στα ίσια με κεφαλιά του Τσουπάκη.

Μάλιστα ένα λεπτό αργότερα ο Ζαρός θα μπορούσε να κάνει την ολική ανατροπή όταν ο Πρινιανάκης έκανε την προβολή όμως ο Χατζημηνάς μπλόκαρε δύσκολα στην γωνία του.

Με ευκαιρίες ξεκίνησε και το δεύτερο ημίχρονο της παράτασης. ο Κλαπάκης αρχικά δεν μπόρεσε να δώσει το προβάδισμα αργότερα, ενώ δευτερόλεπτα αργότερα ο Διγενής δεν μπόρεσε να κάνει το ίδιο για τον Αλμυρό.

Στο 111΄ ο Φραγκιαδουλάκης βρέθηκε σε θέση τετ α τετ όμως το σουτ του το απομάκρυνε ο Χατζημηνάς.

Στο 112΄ ο Ποτηράκης εντελώς μόνος σε πλεονεκτική θέση σούταρε πάνω στον  Ζαχαριουδάκη

Στο 115΄ ο Ζαρός έφτασε στην ολική ανατροπή. Ο Βαγγέλης Κλαπάκης με εξαιρετικό πλασέ έστειλε την μπάλα στο παραθυράκι του Χατζημηνά δίνοντας το προβάδισμα στην ομάδα του.

Ενώ όλα έδειχναν πως το παιχνίδι θα ολοκληρωνόταν με νικητή το Ζαρό, στην τελευταία φάση της παράτασης, ο Απλαδάς έκανε το 2-2 οδηγώντας το παιχνίδι στην διαδικασία των πέναλτι. Εκεί ο Ζαρός ήταν πιο ψύχραιμος κει πήρε τη νίκη με 5-3.

Η διαδικασία των πέναλτι

Ζαχαριουδάκης γκολ

Αντωνακάκης γκολ

Κλαπάκης γκολ

Διγενής γκολ

Νικολακάκης γκολ

Αποστολάκης: απέκρουσε ο Ζαχαριουδάκης

Αλμπαντάκης γκολ

Ποτηράκης γκολ

Χαλκιαδάκης γκολ

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook