Η νέα Ακαδημία του ΑΟΑΝ ανοίγει τις πύλες της

Στις 9 και 10 Αυγούστου με το “1o Οpen Soccer Camp” του ΑΟΑΝ.

Πιστή στις εξαγγελίες της η διοίκηση του ΑΟΑΝ ανακοίνωσε και επίσημα την έναρξη της λειτουργίας της νέας Ακαδημίας του συλλόγου.

Η γνωριμία με τα παιδιά της πόλης, αλλά και των γύρω περιοχών που έχουν γεννηθεί από το 2000 έως και το 2009 και τους γονείς τους, θα γίνει το Σαββατοκύριακο 9 και 10 Αυγούστου, με την διοργάνωση στον Άγιο Νικόλαο του πρώτου ανοικτού καμπ της Νέας Ακαδημίας του ΑΟΑΝ.

Στο καμπ καλούνται και μπορούν να λάβουν μέρος πέρα από τα παιδιά που στελέχωσαν μέχρι φέτος την Ακαδημία του ΑΟΑΝ και όλα τα παιδιά που τους αρέσει ο αθλητισμός και όχι μόνο απαραίτητα το ποδόσφαιρο, για να πάρουν έτσι και αυτά και οι γονείς τους μια ιδέα από το πρωτοποριακό σύστημα που θα εφαρμοστεί φέτος στη νέα Ακαδημία της ομάδας.

Η συμμετοχή των παιδιών που θα παρακολουθήσουν το καμπ ειναι απολύτως ΔΩΡΕΑΝ και όχι μόνο αυτό, αλλά τους μικρούς μας φίλους θα περιμένουν πολλές ευχάριστες εκπλήξεις το συγκεκριμένο Σαββατοκύριακο.

Μέσα από το παιχνίδι και τη διασκέδαση θα ανακαλύψουν μυστικά του ποδοσφαίρου που δεν είχαν μέχρι σήμερα τη δυνατότητα να διδαχθούν και ένα τρόπο προπόνησης που εφαρμόζεται σήμερα σε όλες τις μεγάλες ομάδας της Ευρώπης, αλλά και της Ελλάδας.

Για το λόγο αυτό προσκλήθηκε επίσημα και με την ευλογία της ΠΑΕ Παναθηναϊκός που αποδέχτηκε το σχετικό αίτημα της διοίκησης του ΑΟΑΝ, θα βρεθεί στο καμπ για να διδάξει και να μεταφέρει τις πολύτιμες εμπειρίες και γνώσεις του, ένας από τους κορυφαίους – αν όχι ο κορυφαίος – προπονητής Ακαδημιών στην Ελλάδα, ο Μάνος Παπαδάκης, μέλος του τεχνικού επιτελείου της ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Στο πλευρό του θα βρίσκονται το διήμερο όλοι οι προπονητές που ανήκουν στο τεχνικό επιτελείο του ΑΟΑΝ, ο προπονητής της πρώτης ομάδας Μανώλης Σκύβαλος (πιστοποίηση UEFA A’), που θα έχει και την επίβλεψη λειτουργίας της Νέας Ακαδημίας, ο βοηθός του Λευτέρης Μπαριτάκης, ο προπονητής της δεύτερης ομάδας του ΑΟΑΝ Λούης Τζώρτζης και φυσικά ο υπεύθυνος της Νέας Ακαδημίας του ΑΟΑΝ Κώστας Καραγιαννακίδης και ο συνεργάτης του Νίκος Πατέλης (επίσης με πιστοποίηση UEFA A’).

Ήδη έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον να παρακολουθήσουν τις εργασίες του καμπ και προπονητές από την υπόλοιπη Κρήτη, ενώ αναμένεται να δώσουν το παρών και παιδιά από άλλες περιοχές του νησιού.

Για το λόγο αυτό η διοίκηση του ΑΟΑΝ βρίσκεται σε συνεχείς επαφές και έχει ξεκινήσει όλες εκείνες τις ενέργειες που θα μετατρέψουν το συγκεκριμένο διήμερο σε μια πρωτόγνωρη εμπειρία τόσο για τα παιδιά όσο και για τους γονείς που επιζητούν τις καλύτερες δυνατές συνθήκες και την μεγαλύτερη ασφάλεια για τα παιδιά τους.

Όλα τα παιδιά που θα συμμετέχουν στο καμπ, θα λάβουν ως δώρο το αναμνηστικό μπλουζάκι του 1oυ Οpen Soccer Camp του ΑΟΑΝ, ενώ παρόντες στο διήμερο αυτό θα είναι ιατρικό προσωπικό και η διαιτολόγος της ομάδας του ΑΟΑΝ Ασπασία Καλαμάρη, οι οποίοι θα είναι στη διαθεση των γονέων που θα θελήσουν να ζητήσουν την επιστημονική τους συνδρομή.

Επίσης όλοι οι προπονητές θα είναι στη διάθεση των γονέων για οποιαδήποτε απορία ή συμπληρωματική ενημέρωση, ώστε ανεξάρτητα από την αποφασή τους να εγγραφεί ή όχι το παιδί τους στη Νέα Ακαδημία του ΑΟΑΝ, θα μπορούν να συζητήσουν και να λάβουν πολύτιμες πληροφορίες που θα τους βοηθήσουν να κατανοήσουν καλύτερα τις ανάγκες των παιδιών τους.

Η διοίκηση του ΑΟΑΝ προχωράει ένα ακόμα βήμα πιο πέρα και βρίσκεται ήδη σε επαφή με κορυφαία Ελληνίδα παιδοψυχολόγο που εργάζεται σε Ακαδημία ομάδας που πρωταγωνιστεί στη Super League και πλέον απομένει να διευκρινιστούν οι λεπτομέρειες και οι ημερομηνίες για την επίσκεψη της στον Άγιο  Νικόλαο, όπου θα συναντηθεί και θα μιλήσει με τους γονείς των παιδιών της Νέας Ακαδημίας του ΑΟΑΝ.

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΑΟΑΝ
ΜΕ ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΓΗΠΕΔΟ 5Χ5 ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΝΙΚΟΛΑΟ

Παράλληλα με την ανακοίνωση για το 1o Οpen Soccer Camp του ΑΟΑΝ η διοίκηση της ομάδας του Αγίου Νικολάου κινήθηκε ταχύτατα και κατάφερε να κλείσει συμφωνία με το μοναδικό ιδιωτικό γήπεδο 5Χ5 στην περιοχή του Αγίου Νικολάου για την αποκλειστική και κατά προτεραιότητα χρήση των εγκαταστάσεων του για τις ανάγκες της Νέας Ακαδημίας του ΑΟΑΝ.

Με αυτό τον τρόπο λύθηκε οριστικά το μεγαλύτερο πρόβλημα που αντιμετώπιζαν όλα τα τελευταία χρόνια οι Ακαδημίες της ομάδας εφόσον οι εγκαταστάσεις στην Αμμούδα βρίσκονται σε πολύ κακή κατάσταση και τίθεται ζήτημα πάνω από όλα πλέον για την ασφάλεια και την σωματική ακεραιότητα των παιδιών.

Πλέον τα παιδιά της Νέας Ακαδημίας και οι γονείς τους θα πρέπει να αισθάνονται ήσυχοι έχοντας στη διάθεση τους το μόνο χώρο που παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες στους μικρούς ποδοσφαιριστές και τους συνοδούς τους, αλλά και τα εφόδια στους προπονητές της Νέας Ακαδημίας να κάνουν πράξη τα σχέδια τους.

Αυτή η συνεργασία που αποτελεί ακόμα μία αποκλειστική παροχή της Νέας Ακαδημίας του ΑΟΑΝ στα παιδιά του τόπου, θα εγκαινιαστεί με την διεξαγωγή του 1oυ Οpen Soccer Camp του ΑΟΑΝ  που θα φιλοξενηθεί στις συγκεκριμένες εγκαταστάσεις (γήπεδο 5Χ5 Μπρόκου, περιοχή Σταυρός).

Οι ώρες διεξαγωγής του καμπ είναι από τις 5 έως τις 9 το απόγευμα και για περισσότερες πληροφορίες και δήλωση συμμετοχής (εντελώς δωρεάν) στο καμπ οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να επικοινωνήσουν με το τηλέφωνο 6942 950909 ή με το e-mail:  [email protected]

Οι δηλώσεις συμμετοχής για καλύτερη οργάνωση και κατανομή των παιδιών στα ηλικιακά γκρουπ θα γίνονται δεκτές μέχρι και τις 7 Αυγούστου.

3337

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook