listen live
ακούτε τώρα:

listen live
ακούτε τώρα:

ακολουθεί:

e-radio logo

Aνακοίνωση – απάντηση από τον A.O.Μονοφατσίου

Στην ανακοίνωση του Αστερίωνα για τους φιλικούς αγώνες με τα παιδιά της Ακαδημίας το Σάββατο 27 Απριλίου στο Γήπεδο της Λιγορτύνου.

Ανακοίνωση – απάντηση εξέδωσε ο A.O. Mονοφατσίου «Μπαρτσελόνα» στην επιστολή του Αστερίωνα για τους φιλικούς αγώνες με τα παιδιά της Ακαδημίας το Σάββατο 27 Απριλίου στο Γήπεδο της Λιγορτύνου. 

  • Αναλυτικά αναφέρει:

«Δεν θα σταθώ στο πώς και γιατί ήρθαν τα παιδιά της Ακαδημίας του «Αστερίωνα» για φιλικούς αγώνες με τα παιδιά της Ακαδημίας μας το Σάββατο 27 Απριλίου στο Γήπεδο της Λιγορτύνου. Οφείλω όμως να απαντήσω σε 2-3 σημεία που θίγουν το σωματείο μας.

1. Αντίτιμο «εισιτηρίου» δεν υπήρχε αλλά αντ’ αυτού ζητήθηκε από τους προσερχόμενους άνδρες για οικονομική ενίσχυση των δραστηριοτήτων του σωματείου μας η αγορά λαχνών με δώρο 2 θεραπευτικές κρέμες ηλιοπροστασίας, προσφορά του ιατρού δερματολόγου Επιτροπάκη Γεώργιου, αντιπροέδρου του σωματείου μας. Η κλήρωση έγινε την ώρα της «τελετής προσωπικής προβολής κάποιων κυρίων» όπως αναφέρει το ΔΣ του Αστερίωνα και το δώρο κέρδισε ο λαχνός Νο 680. Τα συνολικά έσοδα που προέκυψαν ήταν 200 ευρώ και τα συνολικά έξοδα των εκδηλώσεων της ημέρας ήταν 268 ευρώ, τα οποία ήδη έχουν καταχωρηθεί στο βιβλίο εσόδων-εξόδων του σωματείου μας, συν την εθελοντική βοήθεια των ανθρώπων μας.

2. Νερά υπήρχαν άφθονα στα αποδυτήρια των φιλοξενούμενων (2 δωδεκάδες φιάλες νερού του ½ λίτρου για κάθε ομάδα παιδιών 8Χ8), την κεντρική παροχή νερού του γηπέδου και 3 ψύκτες πόσιμου νερού.

3. Αναφέρουν μία «τελετή προσωπικής προβολής κάποιων κυρίων» που άρχισαν να μοιράζουν αναμνηστικές πλακέτες, να βγάζουν ανακοινώσεις και να «αυτοσαρκάζονται». Αντ’ αυτού σας ενημερώνουμε ότι: κατόπιν ομόφωνης απόφασης του ΔΣ ανακηρύχθηκε επίτιμο μέλος του Α.Ο. Μονοφατσίου ο πρόεδρος του Συνδέσμου Φίλων Μπαρτσελόνα Μονοφατσίου κος Ν. Μάλλιαρης Π.Γ.Γ.Π ΣΑΠ και σε μια σεμνή τελετή 10 λεπτών του απενεμήθη «τιμής ένεκεν» η ανάλογη πλακέτα από τον αντιπρόεδρο κ. Επιτροπάκη, ο δε αντιπρόεδρος της PENYΑ Μανταδάκης παρέδωσε το φάκελο της επίσημης αναγνώρισης της PENYΑ από το F.C. Barcelona που παρελήφθη μόλις την περασμένη Παρασκευή, 26 Απριλίου από τον Πρόεδρο. Ο δε Ν. Μάλλιαρης ανταπόδωσε δωρίζοντας βιβλίο της F.C. Barcelona στον προπονητή κ. Βελεγράκη και ένα στο σωματείο μας.

Ακολούθησαν αναμνηστικές φωτογραφίες της Ακαδημίας «Αστερίωνας» Μονοφατσίου και της ομάδας της Βόννης από ιδιώτες και τον δημοσιογράφο κ. Φραγκιαδάκη Ιωάννη που ήταν παρών από την αρχή μέχρι το τέλος του συνόλου των εκδηλώσεων της ημέρας.

4. Στη συνέχεια παρατέθηκε σαρακοστιανό γεύμα στους αθλητές μας και στο τιμώμενο πρόσωπο Ν. Μάλλιαρη επί τη ευκαιρία της λήξης των επίσημων αγώνων και της εορτής του Πάσχα στα γραφεία του σωματείου μας στο Τεφέλι. Ό,τι σχετικό αναφέρεται περί αδιαφορίας των μελών του ΔΣ, έλλειψη ενημέρωσης, παραπλάνηση και εκμετάλλευση των παιδιών που αγωνίστηκαν κλπ, το αφήνουμε στην κρίση των ιδίων των παιδιών που αγωνίστηκαν αλλά και του κόσμου που ήταν παρών στην εκδήλωση.

Σας ευχαριστούμε.

Με τιμή,

Ο πρόεδρος Α.Ο. Μονοφατσίου

Μανταδάκης Μανόλης

Υ.Γ. Αν εσείς αποκαλείτε «σαρκασμό» το ευχαριστώ που πρέπει να αποδώσεις σε κάποιους που ανιδιοτελώς έχουν προσφέρει τα πάντα προκειμένου τα παιδιά της επαρχίας να έχουν ίσα δικαιώματα με τα παιδιά των μεγάλων αστικών κέντρων, εμείς θεωρούμε ότι το ελάχιστο που μπορούμε να κάνουμε για αυτούς είναι να τους ευχαριστήσουμε δημοσίως με μια τιμητική πλακέτα σε μια σεμνή δεκάλεπτη τελετή».