“Σφαγή” της ΑΕΚ στα Χανιά και ήττα με 2-0 από τον Κισαμικό

Την ήττα με 2-0 στα Χανιά από τον Κισαμικό γνώρισε η ΑΕΚ, η οποία έχει πολλά παράπονα από την διαιτησία.

Την ήττα με 2-0 στα Χανιά από τον Κισαμικό γνώρισε η ΑΕΚ, η οποία έχει πολλά παράπονα από την διαιτησία.

Στην πρώτη φάση του αγώνα η ομάδα των Χανίων προηγήθηκε στο σκορ. Μόλις στο 2΄ ο Περράκης μετά από σέντρα του Κουλάκη άνοιξε το σκορ με κεφαλια. Σε αυτή την φάση η ΑΕΚ διαμαρτύρεται για χέρι στο ξεκίνημα της φάσης.

Η ΑΕΚ παρά την ψυχρολουσία του γρήγορου γκολ προσπάθησε να αντιδράσει και στο 4΄ έιχε καλή στιγμή με τον Τζέρτζι, όταν το φάουλ που εκτέλεσε απέκρουσε ο Βλαχάκης.

Ο Κισαμικός απείλησε ξανά στο 24′, όταν το σουτ του  Περαθωράκη πέρασε λίγο άουτ.

Οι γηπεδούχοι διπλασίασαν τα τέρματα τους λίγο πριν τη λήξη του ημιχρόνου με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Σταυρακάκη, ένα φάουλ που ξεσήκωσε τις έντονες διαμαρτυρίες των φιλοξενούμενων που είχε σαν αποτέλεσμα την αποβολή του Γιάννη Χατζησεβαστού.

Οι διαμαρτυρίες συνεχίστηκαν και στην ανάπαυλα του ημιχρόνου και αποτέλεσμα αυτή ήταν ο Πολεμαρχάκης να δεχθεί την κόκκινη κάρτα.

Στην επανάληψη ο Κισαμικός δεν δυσκολεύτηκε να κρατήσει το αποτέλεσμα φτάνοντας έτσι στην πρώτη του νίκη στην διαδικασία των μπαράζ και έφτασε στους 4 βαθμούς. Αντίθετα η ΑΕΚ στα δύο παιχνίδια που έχει δώσει μέχρι στιγμής μετράει ισάριθμες ήττες.

Κισαμικός: Βλαχάκης, Παπακαστρήσιος, Φραγκιουδάκης, Μπουρμπάκης, Χαλκιαδάκης, Σταυρακάκης, Κουλάκης, Βασαδάκης, Περράκης, Ανιάγκμπε (62′ Μπαγλατζής), Περαθωράκης (70′ Ντόντα)

ΑΕΚ Τσαμπουράκης: Πομώνης, Αποστολάκης, Ψαλιδάκης, Ζουρλαντώνης, Πολεμαρχάκης , Ζουμής (73′ Πατεράκης), Τζέρτζι (46′ Ευαγγελόπουλος), Χριστάκης (75′ Σπανάκης), Αργέντης, Καραφωτιάς, Ζανελάρης

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook