Θα γίνουν έργα του γηπέδου στα Καλέσα

Στο Μαραθώνα δε μένουν με τα χέρια ‘’σταυρωμένα’’.

Στο Μαραθώνα μπορεί να περιμένουν και αυτοί της…εξελίξεις από ΕΠΟ μεριά αλλά δε μένουν και με τα χέρια ‘’σταυρωμένα’’.

Οργανώνονται σε όλα τα επίπεδα. Στα διοικητικά, ο πρόεδρος Κώστας Δερμιτζάκης συνεχίζει στο πόστο του όπως και το υπόλοιπο συμβούλιο του. Όμως το ΔΣ θα ενισχυθεί  και με άλλα μέλη κάτι που θα πάρει σάρκα και οστά της επόμενες ημέρες.

Στο έμψυχο υλικό αρκετοί νεαροί  ποδοσφαιριστές θα στελεχώσουν τη πρώτη ομάδα. Ήδη από πέρυσι πήραν χρόνο συμμετοχής κάποιοι παίκτες στο πρωτάθλημα.

Όπως έγινε στο ματς με τη Τύλισο όπου αγωνίσθηκαν οι Ρουκουνάκης και Σχοιναράκης που προέρχονται από την ακαδημία του Μαραθώνα. Σε μια ακαδημία που τα τελευταία δυο χρόνια γίνεται πολύ καλή δουλειά από τον Χρήστο Καταρτζόγλου.

Έχοντας δίπλα του το τερματοφύλακα της ομαδάς Τάσο Ρυσάκη. Δεν είναι καθόλου υπερβολή να τονισθεί πως με τον Καταρτζόγλου υπάρχει πλήρης ικανοποίηση τόσο στην ομάδα όσο και από τους γονείς στα Καλέσα.

Τώρα στο γηπεδικό θα υπάρξουν επιπρόσθετα έργα. Με ενέργειες και πρωτοβουλίες του προέδρου του τοπικού συμβουλίου Αντώνη Βασιλάκη προχωρεί η έγκριση  κονδυλίου και η υλοποίηση  έργων που αφορούν τα αποδυτήρια, στη συντήρηση του συνθετικού χλοοτάπητα,αλλά και αλλαγή των διαχωριστικών γραμμών του γηπέδου.

Ρεπορτάζ: Xαλκιαδάκης Γιώργος

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook