Γκαγκάτσης ανάμεσα σε ΑΕΚ και Δόξα Γαλιάς!

Η απόφαση της ΑΕΚ να προσλάβει τον Βασίλη Γκαγκάτση ως δικηγόρο στην έφεση της Δόξας Γαλιάς για το μεταξύ τους παιχνίδι έχει «φουντώσει» την κόντρα μεταξύ των δύο ομάδων. Τι λένε στο athleticradio.gr οι Ηλίας Νατσάκος, Ζαχαρίας Μακρυδάκης.

Ρεπορτάζ: Γιώργος Χαλκιαδάκης

Όμως να ξεκινήσουμε από την αρχή, για όποιον δεν γνωρίζει την ιστορία. Πριν από τρεις εβδομάδες, η ΑΕΚ κέρδισε στις Μοίρες την Δόξα Γαλιάς με 1-0. Οι γηπεδούχοι έκαναν ένσταση κατά του κύρους του αγώνα επικαλούμενοι άρθρο του ΚΑΠ που ανέφερε ότι απαγορεύεται πλέον να φορούν οι παίκτες νούμερα μεγαλύτερα από 1 – 18.

Η ένσταση εκδικάστηκε με την ομάδα του Κατσαμπά να αθωώνεται. Ωστόσο η Δόξα Γαλιάς «μετέφερε» το θέμα στην ΕΠΟ όπου άσκησε έφεση στην 2βαθμια επιτροπή της Ομοσπονδίας. Η

Η εκδίκαση της έφεσης ήταν προγραμματισμένη για χθες όμως λόγω της απεργίας των δικηγόρων μετατέθηκε για την επόμενη Τετάρτη (2/11).

Η απόφαση της ΑΕΚ να προσλάβει ως δικηγόρο τον Βασίλη Γκαγκάτση «φούντωσε» την κόντρα των δύο ομάδων που πλέον μένει να φανεί ποιο θα είναι το τέλος αυτής της υπόθεσης.

Στο athleticradio.gr μιλούν ο γενικός αρχηγός της Δόξας Γαλιάς Ζαχαρίας Μακρυδάκης και ο Ηλίας Νατσάκος από την πλευρά της ΑΕΚ με τους Μεσσαρίτες να αφήνουν αιχμές για την πρόσληψη του πρώην προέδρου της ΕΠΟ.

«Γελάει όλη η Μεσσαρά»
Ο γενικός αρχηγός της Δόξας Γαλιάς Ζαχαρίας Μακρυδάκης δήλωσε στο athleticradio.gr: «Για ποιον λόγο η ΑΕΚ επέλεξε τον κύριο Γκαγκάτση. Προκαλεί αρκετές εντυπώσεις αυτή η «επιλογή». Αφού όπως λένε στην ΑΕΚ δεν ανησυχούν για την υπόθεση γιατί προχώρησαν σε αυτήν την ενέργεια. Όσο για την άποψη της ΑΕΚ ότι εμείς έχουμε προσλάβει τον Αλέξη Κούγια, αυτό δεν ευσταθεί. Εμείς διεκδικούμε τα συμφέροντα της ομάδας μας αλλά μην τρελαθούμε κιόλας. Όλη η Μεσσαρά γελάει με αυτές τις τοποθετήσεις».

«Η Γαλιά έλεγε ότι πάει για πρωτάθλημα και τώρα πάει για υποβιβασμό»
Από την άλλη πλευρά, ο γενικός αρχηγός της ΑΕΚ Ηλίας Νατσάκος τονίζει στο athleticradio.gr: «Εμείς ως ΑΕΚ δεν κάναμε τίποτα περισσότερο από το να υπερασπιστούμε τα συμφέροντα του σωματείου μας. Πήγαμε στην επιλογή του κυρίου Γκαγκάτση αφού είναι ο κατάλληλος δικηγόρος για αθλητικά θέματα και δεν ήταν βέβαια ο μοναδικός ενώ αποτελεί και την πιο συμφέρουσα λύση. Εμείς προχωρήσαμε στην πρόσληψη του κυρίου Γκαγκάτση αφού πρώτα η Δόξα Γαλιάς προσέφυγε στην ΕΠΟ και το κάνουμε και για πεισματικούς λόγους. Δεν μας ενδιαφέρουν οι βαθμοί. Θέλουμε όμως να πούμε στους παράγοντες της Δόξας Γαλιάς πόσο «νέοι» είναι στον χώρο και πρέπει να προσέχουν τις κινήσεις τους. Στην αρχή του καλοκαιριού έλεγαν ότι η Δόξα Γαλιάς πάει για πρωτάθλημα και τώρα κινδυνεύει να υποβιβαστεί».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook