«5ο Πανελλήνιο Συνέδριο για την Ανάπτυξη της Ελληνικής Γεωργίας»

Πραγματοποιείται φέτος στην Κρήτη, στις 25/10 στο ξενοδοχείο “CandiaMaris”,

Το 5ο Πανελλήνιο Συνέδριο της GAIA ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ πραγματοποιείται φέτος στην Κρήτη, στις 25/10 στο ξενοδοχείο CandiaMaris, σε συνδιοργάνωση με την Περιφέρεια Κρήτης και υπό την αιγίδα της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας (ΕΝΠΕ). To θέμα του φετινού συνεδρίου είναι :

«Ψηφιοποίηση : το αύριο της ευρωπαϊκής γεωργίας»

  Κεντρικός ομιλητής του Συνεδρίου θα είναι ο Πρόεδρος της ΝΔ και αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης Κυριάκος Μητσοτάκης, ενώ έχουν προσκληθεί και άλλοι σημαντικοί ομιλητές όπως ο Πιερ Μπασκού, Διευθυντής της ΚομισιόνΥπουργοίΓενικοί Γραμματείςβουλευτέςπολιτικά στελέχη και εκπρόσωποι του αγροτικού κόσμου. 

Παράλληλα, την προηγούμενη μέρα του Συνεδρίου στις 24/10, στο ξενοδοχείο Aquila Atlantis, διοργανώνονται δύο σημαντικές εκδηλώσεις :

  • Η 1η έχει να κάνει με την παρουσίαση του συστήματος ευφυούς γεωργίας gaiasense και την εφαρμογής του στην Κρήτη που έχει πολύ ενδιαφέρον για τους κρητικούς παραγωγούς, γιατί είναι μία προσέγγιση που μειώνει πολύ σημαντικά το κόστος της παραγωγής και τους κάνει πιο ανταγωνιστικούς.
  • Η 2η είναι η παρουσίαση του βιβλίου του συνεργάτη της GAIA ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ Γιάννη Τσιφόρου με τίτλο «Η ελληνική γεωργία στο εγχώριο, ευρωπαϊκό και διεθνές περιβάλλον». Είναι μία έκδοση της GAIA που δίνει πολύτιμα στοιχεία για το προφίλ και τις προοπτικές της ελληνικής γεωργίας.

Για τη GAIA ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ είναι στρατηγική προτεραιότητα η συνεργασία και η συμμετοχή στα συνέδριά της όσο το δυνατό περισσότερων αγροτών, στελεχών αγροτικών συνεταιρισμών και εκπροσώπων του αγροδιατροφικού τομέα γενικότερα.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook