50 χρόνια “ATLANTIS HOTEL”

Εγκαινιάστηκε με επιτυχία στην αίθουσα “ΠΑΣΙΦΑΗ”, η έκθεση ιστορικής φωτογραφίας.

Εγκαινιάστηκε με επιτυχία την Δευτέρα 21/5/18, στην αίθουσα “ΠΑΣΙΦΑΗ” του ξενοδοχείου ‘ΑΤΛΑΝΤΙΣ”, η έκθεση ιστορικής φωτογραφίας για τα 50 χρυσά χρόνια ζωής του Ξενοδοχείου, που εορτάζονται με λαμπρότητα αυτή την περίοδο και ως τα τέλη του Ιούνη.

Η έκθεση, που θα είναι ανοιχτή για το κοινό ως τις 27/5/18 από τις 11:00 το πρωί ως τις 20:00 το βράδυ, φιλοξενεί ιστορικές φωτογραφίες από τις «σελίδες ζωής» του ξενοδοχείου αλλά και της πόλης του Ηρακλείου.

Οι επισκέπτες μεγαλύτερης ηλικίας θα θυμηθούν και οι νεότερης ηλικίας θα γνωρίσουν προσωπικότητες απ όλους τους χώρους που φιλοξενήθηκαν στο Ατλαντίς όλα αυτά τα χρόνια.

Ξεχωριστή όμως ήταν η στιγμή της συνάντησης του προσωπικού του ξενοδοχείου, η πλειοψηφία του οποίου πλέον έχει συνταξιοδοτηθεί, έχοντας εργαστεί για αρκετές δεκαετίες στους συγκεκριμένους χώρους με διάφορες ιδιότητες.

Για τους ανθρώπους αυτούς, η πρωτοβουλία της διοίκησης της εταιρείας να τους προσκαλέσει και μ` αυτόν τον τρόπο να τους τιμήσει, έβαλε μια ξεχωριστή πινελιά στην εκδήλωση.

Συνάδελφοι για πολλά χρόνια, συναντήθηκαν ξανά, και θυμήθηκαν στιγμές εκείνης της εποχής αλλά και της ίδιας της πόλης μέσα και από την προβολή οπτικού υλικού που διαρκεί περίπου 15 λεπτά στον ίδιο χώρο.

Στα εγκαίνια της φωτογραφικής έκθεσης παρευρέθηκε ο Γενικός δ/ντης της Aquila κ. Δημήτρης Τσούνης, ο επιχειρησιακός δ/ντης κ. Γιώργος Μαγκούτας, στελέχη της εταιρείας και εκπρόσωποι των τοπικών ΜΜΕ.

Στην σύντομη ομιλία του, ο Δ/ντης του ξενοδοχείου κ. Γιώργος Μπαρελιέρ ανέφερε μεταξύ άλλων :

«Η οικογένεια της AQUILA αισθάνεται υπερήφανη για την φετινή επέτειο των 50 χρόνων από την έναρξη λειτουργίας του ξενοδοχείου Atlantis, που έχει συνδέσει το όνομα του με την σύγχρονη ιστορία της πόλης του Ηρακλείου αλλά και του υψηλού επιπέδου παροχής τουριστικής υπηρεσίας στο νησί μας.

Το 5 αστέρων AQUILA Atlantis Hotel κατάφερε να συνδέσει αρμονικά και με απόλυτη επιτυχία την Ιστορία, τον Τουρισμό, την Φιλοξενία και τον Πολιτισμό με το Όραμα της οικογένειας Δημητρίου Δασκαλαντωνάκη για τα επόμενα 50 χρόνια.

Σήμερα για όλους μας εδώ στην οικογένεια του Ατλαντίς ,είναι μια ακόμη ξεχωριστή μέρα.

Στο πλαίσιο  των εορταστικών επετειακών μας εκδηλώσεων, υπό τον γενικό τίτλο «50 ΧΡΟΝΙΑ ΖΩΗΣ – 50 ΜΕΡΕΣ ΓΙΟΡΤΗΣ»,  χαιρόμαστε που συμμετάσχετε μαζί μας στην δεύτερη εκδήλωση υπό την βεντάλια διαδραστικών εκδηλώσεων όπως την ονομάσαμε, που στόχο έχουν, όχι μόνο τα γενέθλια αυτά κάθε αυτά, αλλά το ζωντάνεμα αναμνήσεων αυτής της χρυσής 50ετίας για τους εργαζόμενους και συνεργάτες μας, τους συμπολίτες μας, και φυσικά τους επισκέπτες και πελάτες μας,  γνωρίζοντας τους την πλούσια ιστορία ενός ξενοδοχείου που πλέον θεωρείται ένα ολοζώντανο ενεργό κύτταρο αυτής της πόλης, που αποδεικνύει  έμπρακτα πως η επένδυση στην ποιότητα είναι η απάντηση στις προκλήσεις των καιρών.

5 δεκαήμερα, όσες και οι 10ετίες μας με 5 σημαντικές για όλους μας δράσεις.

Ξεκινήσαμε με την ελπίδα της κοινωνίας μας, με το αύριο των οικογενειών μας. Πριν από λίγες μέρες με επιτυχία πραγματοποιήσαμε την Εκδήλωση ζωγραφικής με τα παιδιά του 10ου Νηπιαγωγείου (08/05).

Σήμερα είμαστε συγκινημένοι που βρισκόμαστε εδώ για την Έκθεση φωτογραφίας που θα διαρκέσει από τις 21-27/05.

Πρόκειται για ένα ταξίδι στον χρόνο και τον χώρο, που μαζί θα πραγματοποιήσουμε.

93 συνολικά φωτογραφίες, που συλλέχθηκαν με κόπο, μιας και τα μέσα εκείνης της εποχής αλλά και η αρχειοθέτηση τους ήταν φτωχά σε σχέση με αυτά που η νέα τεχνολογία μας επιτρέπει σήμερα»

Ο ίδιος δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στις επόμενες δράσεις που είναι προγραμματισμένες να υλοποιηθούν.

«Τις επόμενες μέρες σχεδιάζουμε την  Τρίτη δράση μας με θέμα:

Ανάπλαση – δενδροφύτευση πάρκου ΥΓΕΙΑΣ και υιοθεσία αυτού από τον Δήμο Ηρακλείου (05/06).

Σας ευχαριστούμε που είστε μαζί μας  σ `αυτό το μοναδικό ιστορικό και εορταστικό 50ήμερο. Το όραμα για μας είναι η παρακαταθήκη αυτών των 5 χρυσών δεκαετιών που συνοψίζονται στις 5 ακόλουθες λέξεις:

ΙΣΤΟΡΙΑ -ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ-ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ – ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ – ΟΡΑΜΑ

Το 5 αστέρων  Atlantis Hotel δεν γιορτάζει απλά. Πανηγυρίζει, οραματίζεται και μοιράζεται μαζί σας το αύριο και τον ρόλο του μέσα στην πόλη, τον τουρισμό, την ιστορία και τον πολιτισμό μέσα από την Κρητική φιλοξενία».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook