Η PEUGEOT ΤΗΛΕΜΑΧΟΣ υποδέχεται τα λιοντάρια της Peugeot!

Από τις 9 έως τις 16 Μάιου, στο Ηράκλειο Κρήτης!

Από τις 9 έως τις 16 Μάιου, το PEUGEOT CHAMPIONS TOUR θα είναι στο Ηράκλειο  στην Peugeot Τηλέμαχος στο 6Ο χλμ Ε.Ο. Ηρακλείου- Μοιρών, και θα δώσει στο κοινό την δυνατότητα να δει από κοντά όλα τα μοντέλα της Peugeot, καθώς και τις σπορ εκδόσεις 208 και 308 GTi by Peugeot Sport.

Παράλληλα, η εμβληματική γαλλική αυτοκινητοβιομηχανία με τα πολυβραβευμένα μοντέλα και την πρωτοποριακή τεχνολογία, κάνει άλλο ένα εντυπωσιακό βήμα και γίνεται η πρώτη εταιρία αυτοκινήτου στην Ελλάδα που προσφέρει ειδικές τιμές στο πλαίσιο του καθιερωμένου ανοιξιάτικου δεκαημέρου εκπτώσεων.  Πιο συγκεκριμένα, μέχρι και το Σάββατο 12 Μαΐου στην Τηλέμαχος ΑΕ, οι υποψήφιοι πελάτες θα γνωρίσουν τα μοναδικά οφέλη των Spring Sales από την Peugeot.

Η Peugeot Τηλέμαχος, η οποία αναδείχθηκε πρώτη σε πωλήσεις στο Ηράκλειο το πρώτο τετράμηνο του 2018 με 250 ταξινομήσεις επιβατικών αυτοκινήτων, στηρίζει τις παραπάνω ενέργειες και σας περιμένει να απολαύσετε την οδηγική εμπειρία του αγαπημένου σας Peugeot, καινούριου η μεταχειρισμένου.

Συγχρόνως, μπορείτε να επωφεληθείτε των μοναδικών τιμών του Spring Sales από την Peugeot.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook