Ο Αthletic εκπέμπει και στη Νότια Κρήτη!

Ο γηπεδούχος σταθμός της πόλης του Ηρακλείου και ο κορυφαίος αθλητικός της Κρήτης εκπέμπει πλέον και στη Νότια Κρήτη επεκτείνοντας ακόμα περισσότερο το ακροατήριο του.

Από την Δευτέρα 13 Νοεμβρίου 2017 ο Athletic Radio 104,2 εκπέμπει στην ίδια συχνότητα σε ολόκληρη τη Νότια Κρήτη καλύπτοντας ολόκληρη την Μεσσαρά. Πλέον, όλοι είναι σε θέση να ακούν το καθημερινό πρόγραμμα του σταθμού καθώς και τις εκπομπές του Σαββατοκύριακου με όλη την δράση του διημέρου όπως και τις ζωντανές εκπομπές του Real Fm με τους Νίκο Χατζηνικολάου, Γιώργο Γεωργίου και πολλούς άλλους.

Αναλυτικά το πρόγραμμα του Athletic Radio 104,2 (Δευτέρα – Παρασκευή)

08:00-10:00 Σύνδεση με Real fm
Καμπουράκης – Λυριτζής

Πολιτική ενημερωτική εκπομπή με καυστικό χιούμορ.

10:00-12:00 Σύνδεση με Real fm
Νίκος Χατζηνικολάου

O Νίκος Χατζηνικολάου προσφέρει στο πιάτο…όλων των ακροατών την ειδησεογραφία και την επικαιρότητα με τον πιο καυστικό και παράλληλα μοναδικό τρόπο. Παράλληλα φιλοξενεί…στις τηλεφωνικές γραμμές του και στο studio του Real τα πιο σημαντικά πρόσωπα της Ελληνικής επικαιρότητας.

12:00 -14:00 Ανατροπή & Πέναλτι
Nίκος Μαρκάκης

Ο Νίκος Μαρκάκης ανατρέπει τα δεδομένα στα ποδοσφαιρικά στέκια του Ηρακλείου. Μπαίνει στα αποδυτήρια των ομάδων του Ηρακλείου και όχι μόνο. Συνεντεύξεις, αποκαλύψεις και πολύ σχόλιο από τον Νίκο Μαρκάκη.

14:00-16:00 Derby
Μανώλης Θέμελης

Δίωρο αθλητικό μαγκαζίνο. Ο Μανώλης Θέμελης σχολιάζει την επικαιρότητα εντός και εκτός Κρήτης με τον δικό του ξεχωριστό τρόπο με συνεντεύξεις από τους πρωταγωνιστές της αθλητικής επικαιρότητας.

16:00-18:00 Σύνδεση με Real fm
Γιώργος Γεωργίου

Ο γνωστός Γεωργίου που δεν…γουστάρει κανένα και είναι πάντα ανεξάρτητος. Με το καυστικό του χιούμορ ανοίγει τις γραμμές για κάθε λογικό αλλά και για…τρελό φίλαθλο.

18.00-19.00 ΑΝΤί
Σπύρος Αλεξάκης

Η πολιτική…αλλιως. Με τον Σπύρο Αλεξάκη. Δευτέρα, Τετάρτη και Παρασκευή από τις 6.00 μέχρι τις 7.00 και Τρίτη, Πέμπτη από τις 6.00 μέχρι τις 8.00.

19:00-20:00 “Κορίτσια για Μπάλα”
Αντζελίνα Μαυράκη, Ειρήνη Άγα

Καταγράφουν την επικαιρότητα της “πορτοκαλί θεάς”. Αποκλειστικές συνεντεύξεις, παρελειπόμενα και χιούμορ. Τα “κορίτσια για μπάλα”, φέρνουν στα παρκέ της Κρήτης και της Ελλάδας με το μοναδικό γυναικείο δίδυμο στα ερτζιανά της πόλης.

20:00-22:00 Θύρα 8
Μανώλης Σαρρής

Ακούστε σήμερα ότι οι άλλοι θα διαβάσουν αύριο στις εφημερίδες. Ο Μανώλης Σαρρής μιλάει για τα τελευταία νέα ΟΦΗ και Εργοτέλη με την παρέα των ακροατών. Οι πρωταγωνιστές των γηπέδων, οι ρεπόρτερ των ομάδων μιλάνε για τα θέματα που θα απασχολήσουν τους υπόλοιπους την επόμενη ημέρα…

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook