Ζωντανά με ΗΧΟ και ΕΙΚΟΝΑ το Μινωική – ΠΟΑ

Το athleticradio.gr εγκαινίασε το AthleticRadio Tv και μετά το παιχνίδι της Αλικαρνασσού, την Κυριακή (15.00) θα μεταδώσει ζωντανά με ΗΧΟ και ΕΙΚΟΝΑ την αναμέτρηση της Μινωικής με τον ΠΟΑ από το γήπεδο του Πανεπιστημίου.

Το athleticradio.gr συνεχίζει και προχωράει στο επόμενο βήμα με τα εγκαίνια της διαδικτυακής τηλεοπτικής μετάδοσης. Η αρχή έγινε το μεσημέρι (15.00) του Σαββάτου όπου μέσα από το athleticradio.gr είχατε την δυνατότητα να παρακολουθήσετε ζωντανά με τηλεοπτική μετάδοση, σε live streaming, την αναμέτρηση του Ηροδότου με τον Αλμυρό για την 10η αγωνιστική του πρωταθλήματος του 1ου ομίλου της Α1 ΕΠΣΗ σε περιγραφή του Αλέξη Χριστινάκη.

Ακολουθεί το μεσημέρι της Κυριακής η ζωντανή, διαδικτυακή, μετάδοση μέσω του athleticradio.gr του αγώνα ανάμεσα στην Μινωική και τον ΠΟΑ για την Α1 ΕΠΣΗ.

Η μετάδοση του αγώνα είναι η αφετηρία σε μια νέα διαδικτυακή ενότητα που εγκαινιάζει το athleticradio.gr με την συνέχεια να προμηνύεται ακόμα καλύτερη και πιο απολαυστική για όλους τους αναγνώστες του.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook