«Future of Jobs»: Τι αλλάζει στην αγορά εργασίας την επόμενη 5ετία – Τα limit up και down των επαγγελμάτων

06/05/2024 21:15

Η υιοθέτηση των νέων τεχνολογιών θα παραμείνει βασικός μοχλός μετασχηματισμού των επιχειρήσεων την επόμενη πενταετία και θα επιφέρει σημαντικές αλλαγές στην αγορά εργασίας.

Θύρα 7: «Όλοι κασκόλ με την Άστον Βίλα» (pic)

06/05/2024 20:28

Ο Ολυμπιακός έχει μπροστά του τη σπουδαιότερη πρόκληση της ιστορίας του, καθώς την ερχόμενη Πέμπτη (9/5, 22:00) θα φιλοξενήσει στο «Γ. Καραϊσκάκης» την Άστον Βίλα για τη ρεβάνς των ημιτελικών του Europa Conference League. Οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να υπερασπιστούν το υπέρ τους 4-2 από τον πρώτο αγώνα του Μπέρμιγχαμ και να προκριθούν στον μεγάλο τελικό […]

Σοκ στην Άρση Βαρών: Σκοτώθηκε στον πόλεμο ο δις πρωταθλητής Ευρώπης Ολεξάντρ Πελεσένκο (Pic)

06/05/2024 19:55

Σε ηλικία 30 ετών ο δις πρωταθλητής Ευρώπης, Ολεξάντρ Πελεσένκο, έπεσε νεκρός στον πόλεμο κατά των Ρώσων! Την τραγική είδηση γνωστοποίησε ο προπονητής της ουκρανικής ομάδας Άρσης Βαρών, Βίκτορ Σλομποντιάνιουκ.

Κρουαζιέρα γυμνιστών θα σαλπάρει από τη Φλόριντα: Ιδού το κόστος και το δρομολόγιο

06/05/2024 16:16

Το πλοίο που ξεκινά από το Μαϊάμι, περιλαμβάνει «μια αποκλειστική επίσκεψη σε ένα ειδυλλιακό ιδιωτικό νησί» στις Μπαχάμες, καθώς και μια άλλη μοναδική στάση κατά την επιστροφή του στο λιμάνι

«Ο αθλητισμός καλλιεργεί την κοινωνική συμπεριφορά»

06/05/2024 11:58

Σε μια εποχή όπου (και) η νεανική παραβατικότητα «χτυπάει» κόκκινο όπως φαίνεται ξεκάθαρα από τα στοιχεία της ελληνικής αστυνομίας, ο αθλητισμός μπορεί να αποτελέσει ένα ισχυρό ανάχωμα και να λειτουργήσει ως αντίδοτο οδηγώντας στο σωστό δρόμο νέους και νέες και συνεισφέροντας στην καλλιέργεια της κοινωνικής τους συμπεριφοράς πάντα με τη βοήθεια της οικογένειας και στη εκπαίδευσης στο σχολείο.