Ράφα: Το μεγαλύτερο μαιευτήριο σταμάτησε να δέχεται ασθενείς – Τα καύσιμα αρκούν μόνο για τρεις ημέρες

08/05/2024 23:42

Καταρρέουν τα νοσοκομεία στη Ράφα, στο νότιο τμήμα της Λωρίδας της Γάζας, όπου έχουν βρει καταφύγιο σχεδόν 1,5 εκατομμύριο Παλαιστίνιοι που εγκατέλειψαν τα σπίτια τους για να γλιτώσουν από τους ισραηλινούς βομβαρδισμούς.

Διεθνής Αμνηστία: Οι άμαχοι δεν είναι πιόνια που μετακινούνται κατά το δοκούν των ισραηλινών αρχών

08/05/2024 14:21

Η Διεθνής Αμνηστία καλεί τη διεθνή κοινότητα να πιέσει το Ισραήλ να σταματήσει άμεσα τις χερσαίες επιχειρήσεις του στη Ράφα και να διασφαλίσει την απρόσκοπτη πρόσβαση της ανθρωπιστικής βοήθειας στη Γάζα.

Για την πρόκριση απέναντι στην Ολλανδία η εθνική στο χάνμπολ

08/05/2024 10:38

Μεγάλη εβδομάδα είναι αυτή που άρχισε για την εθνική ομάδα χάντμπολ των ανδρών, καθώς το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα θα δώσει τις επόμενες ημέρες τους αγώνες μπαράζ με την Ολλανδία, από τους οποίους θα κριθεί η πρόκριση στην τελική φάση του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος του 2025.

Γάζα: Τελειώνουν τα καύσιμα και θα διακοπεί η παροχή νερού και βοήθειας, προειδοποιεί ο ΟΗΕ

08/05/2024 08:08

Τα κρίσιμα αποθέματα καυσίμου ντίζελ που απαιτούνται για την τροφοδοσία των αντλιών πόσιμου νερού, τη διατήρηση των επικοινωνιών και την παροχή ανθρωπιστικής βοήθειας στην κατεστραμμένη από τον πόλεμο Λωρίδα της Γάζας θα εξαντληθούν σήμερα Τετάρτη.

Επενδυτικό σχέδιο εκατομμυρίων στο λιμάνι του Ηρακλείου

08/05/2024 07:51

«Στο Ηράκλειο έχουμε ένα επενδυτικό σχέδιο πολλών δεκάδων εκατομμυρίων ευρώ, θέλουμε να αναπτύξουμε τον τερματικό σταθμό κρουαζιέρας, να φτιάξουμε ένα μεγάλο ξενοδοχείο, να εστιάσουμε στα φωτοβολταϊκά και την αιολική ενέργεια», αποκάλυψε ο Εμμανουέλε Γκριμάλντι σε συνέντευξη που παραχώρησε σε ιταλική ιστοσελίδα.