Μια ανάσα πριν τους τελικούς

Τελική ευθεία στα δυο τρέχοντα τουρνουά 8χ8.

Τελική ευθεία στα δυο τρέχοντα τουρνουά 8χ8. Στο 50ο τουρνουά 8χ8 ήδη έχουν βγει οι τέσσερις ομάδες, που θα διεκδικήσουν τα δυο εισιτήρια για τον τελικό!

Τα δυο ζευγάρια είναι, Καφέ η Ομήγυρις – Κρουσανιώτες και Αμπαλαντέρ – Παρέα. Για να φτάσουν ως εδώ οι ομάδες αυτές, κατάφεραν τα εξής στη προημιτελική φάση. Καφέ Ομήγυρις – Απάτσι 4-2. Αμπαλαντέρ – Bloopers 8-1. Lastrada – Κρουσανιώτες 3-3 και 8-9 στα πέναλτι.

Και Όαση – Παρέα 0-3. Στο 1ο Λιγκ Καπ 8χ8 τώρα, έχει βγει ήδη η ομάδα του τελικού. Είναι οι Ιπτάμενοι Τυρέμπορες, κερδίζοντας με 7-6 τους Άμπαλους fc. Εκκρεμεί ο δεύτερος ημιτελικός, μεταξύ των ομάδων Φόδελε και Στρουμφάκια.

Όπου ο νικητής, θα είναι ο άλλος φιναλίστ του τελικού. Στους πίνακες των σκόρερ, στο τουρνουά 8χ8 πολύ δύσκολα θα χαθεί η πρωτιά στο δύδιμο Μηλάκη(Bloopers), Καταρτζόγλου(Vox Security) με 29 τέρματα.

Παρόλο που έχουν αποκλειστεί οι ομάδες τους. Απειλούνται βασικά μόνο από το Νιτσόλα(Καφέ η Ομήγυρις) που έχει φτάσει στα 22 γκολ και έχει τον τελικό πλέον μπροστά του. Ενώ στο Λιγκ Καπ 8χ8 και εδώ οδηγεί την κούρσα παίχτης που η ομάδα του, δεν έφτασε στο τελικό.

Είναι ο Σφακιανάκης(Άμπαλοι) με 16 γκολ. Εδώ όμως είναι ποιο ρευστή η κατάσταση από τους διώκτες του!

Stoiximan.gr Ταχύτατες αναλήψεις εντός 24 ωρών.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook