listen live
ακούτε τώρα:

listen live
ακούτε τώρα:

ακολουθεί:

e-radio logo

π.Κλεομένης – Βυζαντινός αντικαπιταλισμός

Θρησκευτικό reality η ζωή του διασημότερου ασκητή-youtuber. «Βζζζιιιν!» Για να ακούσουν αυτό που έχεις να τους πεις,πρέπει να κάνεις τον καραγκιόζη. Γράφει ο Σπύρος Αλεξάκης στο blog του στο athleticradio.gr

O νέος διαδικτυακός σταρ έχει όνομα:
Πατέρας Κλεομένης.
Χριστιανός ορθόδοξος,ιερεύς,μοναχός,ασκητής (ζει σε κάτι κορφοβούνια και πλένεται με πράσινο σαπούνι),φανατικός αντισημίτης,αντικαπιταλιστής,διώκτης των Τραπεζών,των barcodes,των συσκευασμένων προϊόντων,της κάθε μορφής πολυτέλειας και του σύγχρονου lifestyle

Έγινε γνωστός από μια σειρά βίντεο που ανέβασε ο ίδιος (μάλλον) ή εν πάση περιπτώσει ανέβηκαν σε ένα κανάλι με το όνομα ΧΑΡΑΓΜΑ
Εκεί κάνει τα πάντα.
Από επιθέσεις σε ATM Τραπεζών.Επιθέσεις κανονικές με σπάσιμο της οθόνης του ΑΤΜ,μέχρι σπάσιμο των ακυρωτικών μηχανημάτων του Μετρό της Αθήνας (εντάξει αυτός ήταν πλεονασμός,στη Θεσσαλονίκη δεν έχει Μετρό) και άλλες επαναστατικές πράξεις όπως γκράφιτι με συνθήματα υπέρ του Ιησού Χριστού και Κυρίου μας,λιθοβολισμός κεραιών κινητής τηλεφωνίας,ρίψη στις αγελάδες τυποποιημένων προϊόντων διατροφής τύπου κέικ,ρίψη αυγών στο Κοινοβούλιο,πορείες με άλλους Χριστιανούς και άλλα πολλά,που αξίζει να μπείτε στο κανάλι του youtube για να τα δείτε.

Best of,τα καλύτερα,που θα λεγε κι ο ίδιος,είναι σίγουρα  τα βίντεο από το «Gay Pride» και το «έπος της Υγιεινής»,εκεί που λούζεται με το πράσινο σαπούνι και τα…ράσα,μπροστά στην κάμερα.(Έτσι λουζόμεθα ημείς οι πιστοί τα παλιά τα χρόνια.Με τα ρούχα.)
Στη σειρά των βίντεο από την παρέλαση των ομοφυλοφίλων αντίθετα δείχνει ένα άλλο πρόσωπο.
Από τη μια κράζει και βρίζει τους γκέηδες και από την άλλη δέχεται ευχάριστα να βγάλει selfies μαζί τους.
Τιμωρία και Αγάπη.

Πέρα από την πλάκα,ζούμε σε μια εποχή όπου η επικοινωνία είναι χαοτική και οι δρόμοι για να περάσεις το μήνυμα σου,το όποιο μήνυμα,στον πολύ κόσμο δεν περνάει πια μέσα από τα επίσημα mainstream ΜΜΕ.
Δε λέμε ότι έχουν αχρηστευτεί εντελώς,δίνουν μια εγκυρότητα,αλλά δεν είναι υποχρεωτικό να βγεις μέσα από την τηλεόραση ή τις εφημερίδες.
Από τότε που δημιουργήθηκε το διαδίκτυο και ειδικά από τότε που φτιάχτηκαν τα smartphones,όπου σε ένα κινητό έχεις εφημερίδα,φωτογραφική μηχανή και video και τη δυνατότητα να δημοσιεύσεις ό,τι γουστάρεις,τα πράγματα ήρθαν τα πάνω-κάτω.

Το μόνο πρόβλημα είναι πάντα το πώς θα φτάσει το μήνυμα σου στο ευρύ κοινό.
Εκεί πρέπει να κάνεις και λίγο τον καραγκιόζη,αν είσαι άντρας.Αν είσαι γυναίκα τη…νίτσα.
Δε γίνεται αλλιώς.
Ο πάτερ Κλεομένης δείχνει να το ξέρει πολύ καλά και να παίζει το παιχνίδι της επικοινωνίας με τους κανόνες της εποχής μας.

Τιτανοτεράστιος.

Τον Σπύρο Αλεξάκη τον ακούτε καθημερινά από Δευτέρα έως Παρασκευή,4 με 5,στον Athletic Radio 104,2