Αρκετά ματς και σήμερα αλλά με περιορισμένο ενδιαφέρον

Όπως κάθε Παρασκευή έτσι και σήμερα στο κουπόνι υπάρχουν ενδιαφέροντα ματς. Αγώνες από την Γερμανία, την Νορβηγία, την Σουηδία,την Τουρκία, το Βέλγιο, την Ολλανδία, την Πορτογαλία και την Ιρλανδία. Φυσικά πολλά ματς από τις χαμηλότερες κατηγορίες της Γερμανίας, Γαλλίας, Ιταλίας, Ισπανίας, Ολλανδίας, Σουηδίας και Αγγλίας. Τέλος εκτός Ευρώπης βρίσκουμε αναμετρήσεις από την Αργεντινή. Για να […]

Όπως κάθε Παρασκευή έτσι και σήμερα στο κουπόνι υπάρχουν ενδιαφέροντα ματς.

Αγώνες από την Γερμανία, την Νορβηγία, την Σουηδία,την Τουρκία, το Βέλγιο, την Ολλανδία, την Πορτογαλία και την Ιρλανδία. Φυσικά πολλά ματς από τις χαμηλότερες κατηγορίες της Γερμανίας, Γαλλίας, Ιταλίας, Ισπανίας, Ολλανδίας, Σουηδίας και Αγγλίας. Τέλος εκτός Ευρώπης βρίσκουμε αναμετρήσεις από την Αργεντινή.

  • Για να τα δούμε όμως πιο αναλυτικά και με το καλό να έχετε πολλά κέρδη.

Για την Μπουντεσλίγκα και την 30η αγωνιστική η Μάϊντζ είναι το φαβορί με αντίπαλο την Γκλάντμπαχ. Ο άσος δίνει 1,85. H ισοπαλία 3,30 και το διπλό 3,40.

Για την Τουρκία η Μπεσικτάς έχει τον πρώτο λόγο με αντίπαλο την Γκεντσλερμπιρλιγκι (1,50). Για το Βέλγιο η Αντερλεχτ υποδέχεται την Γκενκ με τον άσο να δίνει 1,95.

Στην Πορτογαλία η Ακαδέμικα αγωνίζεται με την Σετούμπαλ (2,10 / 2,80 / 3,10) και η Χερενφέϊν με την Ουτρέχτη για την Ολλανδία (1,95 ο άσος).

Ισχυροί οι άσοι της Αζαξιό με την Γκρενόμπλ ( 1,60) για την Β΄ Γαλλίας και της Φορτούνα (1,75) με την Ουνιόν για την Β΄ Γερμανίας. Δύσκολο στοιχηματικά το Τέλσταρ – Εμεν στην Β΄Ολλανδίας (2,05 / 3,25 / 2,75).

  • Τα λέμε αναλυτικά για το στοίχημα με προβλέψεις στον Athletic Radio 104,2 το μεσημέρι του Σαββάτου με την εκπομπή  Athletic Live. Φυσικά αναλυτικά για το στοίχημα με καθημερινές προβλέψεις στην εκπομπή 7-8  ΄Σπορ Τύπος΄ κάθε πρωϊ (εκτός Πέμπτης, Σαββάτου και Κυριακής) .

Απάντηση

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook