Στο Μιλανό το ενδιαφέρον σε ένα γεμάτο κουπόνι….

Τεράστιο το κουπόνι της Τρίτης με μια εξηνταριά ματς με ενδιαφέρον και προοπτική κέρδους. Αγώνες από την Αγγλική Πρέμιερ, το Καμπιονάτο, την Ολλανδία , το κύπελλο Γαλλίας, την Σκωτία, αλλά και ματς με ενδιαφέρον από τις μικρότερες κατηγορίες Αγγλίας, Σκωτίας και Γερμανίας. Για να τα δούμε πιο αναλυτικά…. Μεγάλο ματς τίτλου στο Καμπιονάτο με την […]

Τεράστιο το κουπόνι της Τρίτης με μια εξηνταριά ματς με ενδιαφέρον και προοπτική κέρδους.

Αγώνες από την Αγγλική Πρέμιερ, το Καμπιονάτο, την Ολλανδία , το κύπελλο Γαλλίας, την Σκωτία, αλλά και ματς με ενδιαφέρον από τις μικρότερες κατηγορίες Αγγλίας, Σκωτίας και Γερμανίας. Για να τα δούμε πιο αναλυτικά….

Μεγάλο ματς τίτλου στο Καμπιονάτο με την Μίλαν να φιλοξενεί την Λάτσιο. Η νίκη των πρωτοπόρων δίνει 1,45 μόλις, η ισοπαλία 3,60 ενώ η νίκη των ”Λατσιάλι” 5,50.

Για το πρωτάθλημα της Αγγλίας η Αρσεναλ είναι το φαβορί με αντίπαλο την Εβερτον ( 1,35) ενώ η Τσέλσι έχει δύσκολο έργο με την Σάντερλαντ εκτός έδρας ( 4,50 ο άσος , 3,40 το Χ και 1,60 το διπλό ). Η Μάντσεστερ Γ. θέλει και μπορεί να πάρει την νίκη με την Αστον Βίλα ( 1,25) .Τέλος  η Γουεστ Μπρομ υποδέχεται την Γουίγκαν που καίγεται για βαθμούς ( 1,65 / 3,30 / 4,25).

Για την Ολλανδία η αδελφοποιημένη με τον Εργοτέλη Ουτρέχτη παίζει εκτός έδρας με την Ντε Γκρρααφτσαπ με το διπλό να δίνει 2,20.

Από τα άλλα ματς δύσκολο στοιχηματικά το Αουε – Φρανκφούρτη ( 1,95 ο άσος, 3,25 το Χ και 3,00 το διπλό ) για την Β΄Γερμανίας ενώ για τις χαμηλότερες κατηγορίες της Αγγλίας και το κύπελλο Γαλλίας οι επιλογές δεν είναι και οι πιο εύκολες. Πάντως λογικά η Λοριάν θα νικήσει την Μετς ( 1,50).

  • Καλά κέρδη και με το καλό τα λέμε αύριο Τετάρτη !!
  • Οι προβλέψεις μας και τριαδούλες ραδιοφωνικά κάθε πρωϊ στην εκπομπή του Athletic Radio 104,2 ΄Σπορ Τύπος΄. Ακούστε μας 7-8 το πρωί και δεν θα χάσετε. Φυσικά τα πάντα για το στοίχημα και στην εκπομπη ‘Στο γήπεδο του Αθλέτικ’ κάθε απόγευμα 18.00-20.00 όπου με το ‘Αθλετικ BET’ σας πάμε ταμείο.

Απάντηση

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook