Δεσπόζει το ντέρμπι της Μαδρίτης στο κουπόνι της Πέμπτης….

Δύο αναμετρήσεις από το Ασιατικό Κύπελλο, δύο αγώνες για το Κύπελλο Ισπανίας και ένα ματς από το κύπελλο Ιταλίας και τελειώσαμε….. Στο Κύπελλο Ισπανίας και την προημιτελική του φάση δεσπόζει το ντέρμπι της Μαδρίτης, Ρεάλ – Ατλέτικο στο ‘Μπερναμπέου’. Φαβορί οι ‘μερένχες’ , 1,20 μόνο δίνει ο άσος αλλά μην ξεχνάμε οτί πρόκειται για αγώνα […]

Δύο αναμετρήσεις από το Ασιατικό Κύπελλο, δύο αγώνες για το Κύπελλο Ισπανίας και ένα ματς από το κύπελλο Ιταλίας και τελειώσαμε…..

Στο Κύπελλο Ισπανίας και την προημιτελική του φάση δεσπόζει το ντέρμπι της Μαδρίτης, Ρεάλ – Ατλέτικο στο ‘Μπερναμπέου’. Φαβορί οι ‘μερένχες’ , 1,20 μόνο δίνει ο άσος αλλά μην ξεχνάμε οτί πρόκειται για αγώνα κυπέλλου. Προτείνουμε over.

Στο άλλο ματς η Αλμερία φιλοξενεί την Λα Κορούνια. Ο άσος δίνει 2,15, το Χ  3,20  και το διπλό 2,75. Δύσκολο ματς αλλά η έδρα έχει τον πρώτο λόγο. Προτείνουμε άσο.

Για το κύπελλο Ιταλίας και την φάση των ’16΄ η Γιουβέντους υποδεχόμενη την Κατάνια μπορεί να πάρει την πρόκριση. Σήμερα προτείνουμε άσο ( 1,40) και over.

Τέλος για το Ασιατικό κύπελλο στο Κατάρ, η Ιορδανία αγωνίζεται με τη Σαουδική Αραβία ( 4,50 η νίκη των Ιορδανών, 3,20 η ισοπαλία και 1,60 η νίκη της Σαουδικής Αραβίας). Το άλλο ματς είναι Συρία – Ιαπωνία ( 6,00 το 1 , 3,40 το Χ και 1,45 το 2 ).  Δύσκολες προβλέψεις σε μία άγνωστη σε πολλούς μας διοργάνωση. Όποιος έχει έμπνευση ποντάρει πάντως.

  • Καλά κέρδη και τα ξαναλέμε αύριο στο μπλογκ μας για το στοίχημα.
  • Τα λέμε αναλυτικά για το στοίχημα με προβλέψεις  στον Athletic Radio 104,2 στην πρωίνή μας εκπομπή 7-8  ΄΄Σπορ Τύπος΄΄ κάθε μέρα. Περισσότερα για το στοίχημα επίσης στην καθημερινή εκπομπή στο ΄΄Γήπεδο του Αθλέτικ΄΄  18.00-20.00 με το Athletic Bet.

Απάντηση

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook