Μετά το μεγάλο… μπαμ επιστρέφουμε

O Mανώλης Θέμελης γράφει στο blog του στο athleticradio.gr για το 2017, που ξημέρωσε, με την ευχή το Ηρακλειώτικο ποδόσφαιρο να βρεθεί και πάλι στο ψηλότερο επίπεδο.

Το 2016 μας αποχαιρέτησε εδώ και λίγες ώρες και όπως είθισται θα προσπαθήσουμε να αποτύπωσουμε, με το πληκτρολόγιό μας, την γεύση που μας άφησε όσον αφορά τις ομάδες μας στο ποδόσφαιρο.

Μία γεύση γλυκόπικρη αν και θα μπορούσαμε να χαρακτηρίσουμε ως το 2016 ως μία μεταβατική χρονιά.

Αν το 2015 ήταν πράγματι μία “μαύρη” χρονιά, με το “κραχ” στον ΟΦΗ και τον υποβιβασμό του Εργοτέλη, η χρονιά που μόλις μας άφησε ήταν σαφώς καλύτερη.

Φυσικά έσκασε και πάλι.. κανόνι, με τον Εργοτέλη να εγκαταλείπει από το πρωτάθλημα της Φούτμπολ Λιγκ, αφού δεν άντεξε το οικονομικό βάρος και πλέον να κάνει και αυτός το… restart του από την Γ΄εθνική.

Όμως ήρθαν οι άνοδοι ΟΦΗ και ΠΟΑ σε Φούτμπολ Λιγκ και Γ εθνική αντίστοιχα και σίγουρα… σκάσαμε κάποια χαμόγελα που είχαμε ανάγκη και μας είχαν λείψει το τελευταίο διάστημα.

Το Ηρακλειώτικο ποδόσφαιρο φαίνεται οτι μετά το μεγάλο… μπαμ επιστρέφει στο προσκήνιο αν και ακόμα για να επανέλθει στα χρόνια της δόξας… θέλει δουλειά πολλή.

Οι βάσεις έχουν μπει όμως και μένει να δούμε αν όντως είναι στέρεες ώστε το 2017 να πανηγυρίσουμε ανόδους.

Ο ΟΦΗ έχει την δυναμική και έχει φτιαχτεί για να επιστρέψει άμεσα στην Σούπερ Λιγκ.

Ο Εργοτέλης είναι φιλόδοξος και με νέα διοίκηση με όρεξη και… όραμα.

Ο ΠΟΑ μετά από την σύντομη, όπως αποδείχθηκε, παρουσία του στο τοπικό επέστρεψε για να μείνει στην Γ εθνική ενώ λογικά τον ίδιο δρόμο θα πάρει και ο Ηρόδοτος την χρονιά που… ξημέρωσε.

Το… χαστούκι που δέχθηκε το ποδόσφαιρο του τόπου μας τα προηγούμενα χρόνια ήταν ηχηρό και τώρα προσπαθούμε να ξανά βρούμε τα πατήματά μας.

Η φάση της καθόδου ελπίζουμε να δώσει το 2017 τη θέση της στην φάση της ανόδου γιατί το Ηράκλειο δεν έπαψε ποτέ να… παράγει ποδόσφαιρο υψηλού επιπέδου.

Stoiximan: Περισσότεροι τρόποι συναλλαγών: Τραπεζική μεταφορά (E-banking), Πιστωτική ή Χρεωστική κάρτα, VIVA, Paysafe, Skrill & Neteller. Stoiximan.gr.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook