Koυπόνι με μόνο δύο αγώνες από το Βέλγιο…..

Κουπόνι με έλαχιστες, μοναχά δύο, επιλογές την Πέμπτη οπότε ας κρατήσουμε τις δυνάμεις μας για τον νέο χρόνο που μας έρχεται. Δύο ματς από το Βέλγιο και συγκεριμένα  Ζούλτε Βάρεγκεμ v Γάνδη και Λόκερεν v Γκένκ θα μας απασχολήσουν αφού ο αγώνας Σεντ-Τρουιντένσε v Σέρκλ Μπριζ αναβλήθηκε λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών. Ο Ουγκο Μπρος οδηγεί […]

Κουπόνι με έλαχιστες, μοναχά δύο, επιλογές την Πέμπτη οπότε ας κρατήσουμε τις δυνάμεις μας για τον νέο χρόνο που μας έρχεται.

Δύο ματς από το Βέλγιο και συγκεριμένα  Ζούλτε Βάρεγκεμ v Γάνδη και Λόκερεν v Γκένκ θα μας απασχολήσουν αφού ο αγώνας Σεντ-Τρουιντένσε v Σέρκλ Μπριζ αναβλήθηκε λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών.

Ο Ουγκο Μπρος οδηγεί εκ του ασφαλούς την Ζούλτε που φιλοξενεί την τρίτη στον πίνακα Γάνδη σε μία ανοικτή σε κάθε αποτέλεσμα αναμέτρηση. Ο άσος βρίσκεται στο 2,45, το Χ στο 3,35 και το διπλό στο 2,25. Πέρυσι 3-1.Η έδρα και φέτος αναμένεαται πάντως να έχει τον πρώτο λόγο.

Στο άλλο ματς η δεύτερη του πίνακα Γκένκ αγωνίζεται στην έδρα της έκτης Λόκερεν και θα έχει ένα πάρα πολύ δύσκολο έργο. Η νίκη των γηπεδούχων πληρώνει 2,60, η ισοπαλία 3,30 και το πιθανό διπλό 2,15. Πέρυσι 0-2.

  • Καλά κέρδη, Χρόνια Πολλά και Καλή Χρονιά και τα λέμε αύριο (Παρασκευή)  με τα ματς του Πρωτοχρονιάτικου κουπονιού στην Αγγλία.
  • Περισσότερη ανάλυση για τα ματς του στοιχήματος στην εκπομπή στο ”Γήπεδο του Αθλέτικ΄΄ εκτάκτως σήμερα ( Πέμπτη ) με τον Μανώλη Θέμελη από τις 18.00 έως τις 20.00 στον Athletic Radio 104,2.

Απάντηση

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook