Κρήτη: Το λιμάνι του Παράσχου…

Ο Μανώλης Σαρρής γράφει στο blog του στο athleticradio.gr για την παραμονή του Παράσχου στον πάγκο του Πλατανιά και την Κρήτη που πάντα θα τον περιμένει και θα τον αγαπά.

Μετά την αγαπημένη του Καστοριά, δεν αποκλείεται – κάποια στιγμή στο μέλλον – ο Γιώργος Παράσχος να σκεφτεί το ενδεχόμενο να μετακομίσει μόνιμα στην Κρήτη. Να πάρει την γυναίκα του και να αφήσουν την παγωμένη πόλη της Βορείου Ελλάδας για το νησί που αγαπάει ιδιαίτερα αλλά και εκείνο δείχνει να έχει τα ίδια συναισθήματα για αυτόν.

Δεν είναι καθόλου τυχαίο το γεγονός ότι ο Γιώργος Παράσχος βρίσκει – επαγγελματικά – το λιμάνι του στον Πλατανιά που θα συνεχίσει για ακόμα μια σεζόν και ενώ ήδη έχει παραμείνει στα Χανιά για 18 μήνες. Ο έμπειρος τεχνικός, έχοντας περάσει από όλους σχεδόν τους πάγκους της Σούπερ Λιγκ, εκεί που έζησε μοναδικά συναισθήματα ήταν στην Κρήτη. 

Το δέσιμο του με τον ΟΦΗ είναι γνωστό και ιδιαίτερο. Άλλωστε, ο ΟΦΗ είναι η μοναδική ομάδα Β’ Εθνικής που δέχτηκε να αναλάβει το τιμόνι της. Μπορεί το αποτέλεσμα να μην πέτυχε και ο ΟΦΗ να μην πήρε την άνοδο στα “βρώμικα” πλέι – οφ του 2010 όμως εκείνος συνεχίζει να αγαπιέται ιδιαίτερα από τον κόσμο που τον σέβεται και βέβαια δεν ξεχνάει την τεσσάρα στον Παναθηναϊκό.

Μετά τον ΟΦΗ, σειρά φαίνεται ότι παίρνει ο Πλατανιάς. Ο Παράσχος θέλει να είναι το αφεντικό στο ποδοσφαιρικό τμήμα και το γεγονός ότι οι Χανιώτες έχουν δημιουργήσει ένα νοικοκυρεμένο σωματείο που του επιτρέπει να σχεδιάζει την ομάδα όπως εκείνος θέλει, έπαιξε τον ρόλο του για να δέσει με την ομάδα. 

Ο Πλατανιάς γίνεται η δεύτερη Κρητική ομάδα με την οποία ο Παράσχος δένεται “επαγγελματικά” και αυτό παίζει τον ρόλο του. Μπορεί τα συναισθήματα και ο τρόπος με τον οποίο τον αγκάλιασε ο κόσμος του ΟΦΗ να μην συμβούν στον Πλατανιά όμως ότι η Κρήτη θα είναι πάντα στην καρδιά του, είναι στοιχείο που δεν πρόκειται να το αλλάξουν οι ιστορικοί του μέλλοντος.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook