ΟΦΗ, η ομάδα… KIΝDER έκπληξη

Για τα παιδάκια υπάρχει η… Κinder έκπληξη που κάθε φορά που την παίρνουν από το περίπτερο περιμένουν (τις περισσότερες φορές μάταια) να έχουν ένα διαφορετικό παιχνιδάκι. Για τους μεγαλύτερους σε ηλικία, υπάρχει ο ΟΦΗ που τις τελευταίες εβδομάδες, προσφέρει σε καθημερινή βάση και μια… έκπληξη.  Η απεγνωσμένη προσπάθεια του Σήφη Κορωνάκη να κάνει κάποια πράγματα, […]

Για τα παιδάκια υπάρχει η… Κinder έκπληξη που κάθε φορά που την παίρνουν από το περίπτερο περιμένουν (τις περισσότερες φορές μάταια) να έχουν ένα διαφορετικό παιχνιδάκι. Για τους μεγαλύτερους σε ηλικία, υπάρχει ο ΟΦΗ που τις τελευταίες εβδομάδες, προσφέρει σε καθημερινή βάση και μια… έκπληξη. 

Η απεγνωσμένη προσπάθεια του Σήφη Κορωνάκη να κάνει κάποια πράγματα, είτε γιατί θέλει να δείξει ότι… κινείται και έτσι νομίζει ότι γίνεται αρεστός, είτε γιατί έτσι τον «συμβουλεύουν» διάφοροι, προσφέρει καθημερινά αρκετές… σελίδες στο βιβλίο με τίτλο «Πώς να γίνεσαι γρήγορα και με ασφάλεια, τρελός…».

Αρχικά και πάνω από όλα υπάρχει μια απόφαση να μην γίνει καμία διοικητική και οικονομική πράξη μέχρι την Γενική Συνέλευση. Να μην δεσμεύσει δηλαδή η τωρινή κατάσταση, την επόμενη. Απλά είναι τα πράγματα.

Κι όμως, ο Κορωνάκης «τρέχει»  διάφορα θέματα, τα οποία αφενός μεν είναι προσωπικές του αποφάσεις και φυσικά δεν αντιπροσωπεύουν την διοικούσα επιτροπή, και αφετέρου δεν μπορούν να εφαρμοστούν.

Δίνει τελεσίγραφο στον Αναστόπουλο, χωρίς να το ξέρει ο… Αναστόπουλος. Ανακινείς θέμα προπονητή, γνωρίζοντας ότι σε 15 ημέρες δεν θα ισχύει τίποτα.

Μιλάς για συμφωνία με τρεις παίκτες, χωρίς να λογαριάζεις τίποτα. Ξεσηκώνεις τα παιδιά που δικαιολογημένα πλάθουν όνειρα, ξεσηκώνεις εναντίον σου ένα ολόκληρο χωρίο (Γέργερη) που είναι σχεδόν όλοι Ομιλήτες και μιλάς για τρεις μεταγραφές χωρίς να γνωρίζει τίποτα ο Αναστόπουλος. Και το τελεσίγραφο να ισχύει, λήγει αύριο, οπότε θα έπρεπε να ερωτηθεί. Και όλα αυτά πριν καν αποφασιστεί αν ο ΟΦΗ και οι μη αδειοδοτημένες ομάδες θα έχουν το δικαίωμα να κάνουν μεταγραφές.

Και φυσικά τίθενται πολλά ερωτήματα. Όλα αυτά γιατί να γίνονται; Γιατί σώνει και καλά θα πρέπει ο ΟΦΗ να αυτοεξευτελίζεται συνεχώς; Γιατί αφού υπάρχει απόφαση από την διοικούσα να μην γίνει τίποτα, ο πρόεδρος κάθε μέρα κάνει και κάτι; Αν βρείτε απαντήσεις να μου τις πείτε και σε μένα γιατί η… ζέστη δεν παλεύεται άλλο…

Απάντηση

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook