ΕΓΟΗ… σαν άλλοτε

Μια χαρά το πάνε το… καραβάκι τους στον φετινό ΕΓΟΗ! Η χρονιά αναμένονταν δύσκολη, το γνώριζαν αυτό άλλωστε. Γράφει ο Γιώργος Χαλκιαδάκης στο blog του στο athleticradio.gr.

Μια χαρά το πάνε το… καραβάκι τους στον φετινό ΕΓΟΗ! Η χρονιά αναμένονταν δύσκολη, το γνώριζαν αυτό άλλωστε.

Κίνηση ματ του έμπειρου Τέλη η συνεργασία με τον κόουτς Δημήτρη Τσέρο. Ο τελευταίος έχει κτίσει την ομάδα, όσο καλύτερα γίνεται, πάντα με τα… υλικά που έχει δυνατότητα να αποκτήσει και να χρησιμοποιήσει!

Πέμπτη αγωνιστική, μετά την ήττα της πρεμιέρας(0-1 από τους Ν.Ηροδότου), η συνέχεια νομίζουμε ότι κρίνεται άκρως θετική και ίσως να έχει αιφνιδιάσει ευχάριστα και τα ίδια τα μέλη του ΕΓΟΗ.

Στο ματς τώρα του Σαββάτου με αντίπαλο τα Καμίνια, ναι ο ΕΓΟΗ κέρδισε δίκαια, όσο χωρά βέβαια η δικαιοσύνη στο ποδόσφαιρο, έτσι; Γιατί εάν στο 1-0, μετατρέπονταν σε γκολ(1-1) το πέναλτι του ΑΟΚ, δεν αποκλείει κανένας, ότι ίσως να μιλάγαμε για ένα άλλο ματς μετά.

Και λίγο μετά ήρθε το 2-0 του ΕΓΟΗ, σκορ ημιχρόνου αυτό και γρήγορα στην επανάληψη, μπήκε και το τρίτο τέρμα (3-0) και κάπου εκεί, όλα είχαν πάρει πλέον το δρόμο τους.

Καλά δείγματα από το νεοφερμένο στη Βαγιά, τον Τσαρσιταλίδη, σκόραρε, κινητικός και διεισδυτικός με ή και χωρίς τη μπάλα.

Με τη πιτσιρικαρία αλλά και παίχτες με αρκετή δόση εμπειρίας, συνδέει καλό σύνολο ο ΕΓΟΗ του Τσέρου.

Και υπολείπονται παίχτες που θα επιστρέψουν στο ρόστερ των πρασίνων. Από την άλλη τώρα, δύσκολη και η φετινή σεζόν για τα Καμίνια.

Δεν έχει γευτεί ακόμα τη νίκη, αλλά ίσως αυτό είναι το τελευταίο.

Οι άνθρωποι του ΑΟΚ, μάχονται καθημερινά για να βγει και η φετινή χρονιά. Ας προσπαθήσουν όλοι εκεί στο προάστιο να είναι δίπλα στην ομάδα και στην ακαδημία τους.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook