Η Α2 έβαλε… τα γυαλιά στη μεγάλη κατηγορία

Τι ματσάρες, πόσο μεγάλο ενδιαφέρον ήταν και φέτος το φινάλε της Α2 κατηγορίας ρε παιδιά. Γράφει ο Γιώργος Χαλκιαδάκης στο blog του στο athleticradio.gr.

Τι ματσάρες, πόσο μεγάλο ενδιαφέρον ήταν και φέτος το φινάλε της Α2 κατηγορίας ρε παιδιά.

Άνετα μπορούμε να πούμε ότι η Α2 έβαλε… τα γυαλιά στην Α1 κατηγορία! Πλέι οφ, πανικός και ομίχλη! Μπράβο στην ΑΕΚ που κατάφερε και πήρε το δρόμο της επιστροφής στη μεγάλη κατηγορία.

Κέρδισε η ομάδα του Ποντίκαλη δυο τελικούς εκτός έδρας, δεν είναι και λίγο πράγμα. Στα πλέι άουτ;

Εδώ και αν έγινε το… έλα να δεις! Τα πάνω- κάτω ήρθαν, σωστά; Σώθηκε ο… καμένος για πολλούς Ραύκος και σε δεύτερη φάση, ανανέωσε τη παραμονή του ο ΑΟΚ, η ομάδα του κόουτς Χωματά!

Και από την άλλη είχαμε το φινάλε του μαραθωνίου, για δυνατούς μαραθωνοδρόμους, της Α1. Ουφ, επιτέλους τέλος, έλεγαν όλα τα μέλη των ομάδων το απόγευμα της Κυριακής στο φινάλε του πρωταθλήματος! Πρέπει λοιπόν να ξεκαθαρίσουμε τι θέλουμε.

Αγώνες που σε μεγάλο χρονικό διάστημα το ενδιαφέρον πάει περίπατο, ή δράση, ενδιαφέρον, αδρεναλίνη μέχρι το φινάλε;

Στη μεγάλη κατηγορία, δεν αποκλείεται να χρειάζονταν αλλαγές στις σχετικές διαδικασίες. Αλλά από αυτό μέχρι τη κατάργηση τους, η απόσταση χαώδης. Και αν θέλετε, αποδείχτηκε ότι ήταν φιάσκο η αλλαγή της δομής, με όλο το σεβασμό σε κάθε ιδέα και κάθε ψηφοφορία.

Οι ιθύνοντες της ΕΠΣΗ, το είχαν αντιληφθεί, αντιπροτείνοντας αμέσως την αριθμητική μείωση των ομάδων. Δεν αποκλείεται στο μέλλον(μακρινό ή κοντινό!) να τεθεί εκ νέου το θέμα συζήτησης της δομής του πρωταθλήματος της μεγάλης κατηγορίας.

Καλό καλοκαίρι σε όλους!…

Στο Stoiximan.gr θα βρεις τις πιο ελκυστικές στοιχηματικές προσφορές- Ελληνικό κουπόνι. Stoiximan.gr.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook