Η… βόμβα της αναβολής των BIG 4

Σαν… βόμβα έσκασε η είδηση πως αναβάλλεται η κλήρωση της ημιτελικής φάσης του κυπέλλου Ελλάδος τη περασμένη Παρασκευή! Γράφει ο Γιώργος Χαλκιαδάκης στο blog του στο athleticradio.gr.

Σαν… βόμβα έσκασε η είδηση πως αναβάλλεται η κλήρωση της ημιτελικής φάσης του κυπέλλου Ελλάδος τη περασμένη Παρασκευή!

Τι το ήθελαν δηλαδή οι… ιθύνοντες να την είχαν ορίσει την ίδια ημερομηνία με της κληρώσεις της ΟΥΕΦΑ σε Τσάμπιον και Γιουρόπα Λιγκ; Είναι δυνατόν δηλαδή; Ντροπή.. για τας Ευρώπας!

Ταυτόχρονα εμείς… με εκείνους; Είμαστε το ίδιο; Φυσικά και όχι!!! Οπότε… ρίξαμε… τη βόμβα και αντίο το ‘’ίδιο’’.

Εμείς ήμαστε διαφορετικοί… και θέλουμε να το δείχνουμε. Και μη μου πείτε πως πίστεψε κανένας ότι η φάρσα…. είχε δόση αλήθειας.

Κανένας δε το πίστεψε, αλλού είναι η σκοπιμότητα. Γιατί απλούστατα αν πραγματικά ήθελαν να γίνει η κλήρωση, εκείνη τη στιγμή, θα όριζαν έναν άλλο χώρο και θα έκαναν τη κλήρωση μετά από μια ώρα!

Οπότε οι… τρομοκράτες δε θα προλάβαιναν να τοποθετήσουν βόμβα στο νέο χώρο. Για γέλια ή για κλάματα είναι η ποδοσφαιρική μας κατάσταση τελικά; Αλλά έτσι θελήσαμε εμείς να γιορτάσουμε τη μετά από 68 χρόνια παρουσία των… BIG 4 στην ημιτελική φάση!

Πάμε παρακάτω τώρα. Βγαίνουν τα ζευγάρια, ορίζονται ημερομηνίες. Θα ήμαστε ικανοί να διεξαχθούν μέσα σε αθλητικά πλαίσια ή θα έχουμε πόλεμο;  Μήπως έφτασε η ώρα να πραγματοποιηθεί η… επιθυμία του πρώην προέδρου της ΕΠΟ του Γιώργου Γκιρτζίκη;

Για ορισμό αγώνων… εκτός Ελλάδας! Μη το γελάτε καθόλου. Εμείς δε νοιαζόμαστε για το άθλημα, άλλα είναι τα πρωτεύον αυτών που ελέγχουν και διοικούν το ποδόσφαιρο. Η ΕΠΟ, ΚΕΔ, τα κέντρα εξουσίας και αποφάσεων. Χαμός!

Προτείνουμε λύσεις εμείς ως στήλη.  Ας φτιάξουν δυο, τρεις, ακόμα και τέσσερις αν χρειαστεί Ομοσπονδίες, δεν είναι κακό! Και άλλες τόσες ΚΕΔ παράλληλα, επίσης δεν είναι κακό! Τα μέλη της ΚΕΔ, τι κάνουν τη στιγμή αυτή; Έχουν εμπλακεί σε εμπόλεμη ζώνη, ας το προσέξουν αυτό.

Που είναι ο Κύπριος Εντεταλμένος της ΦΙΦΑ-ΟΥΕΦΑ στο Ελληνικό ποδόσφαιρο; Τι λέει το παρασκήνιο για όλα αυτά; Γιατί αν ρωτάτε για προσκήνιο..αφήστε το, αυτό δεν υπάρχει. Και αν υπάρχει, υπολειτουργεί.

Stoiximan: Παιχνίδι από όπου κι αν βρίσκεσαι (κινητό, tablet). Stoiximan.gr.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook