Να ορίζεται από την αρχή το γήπεδο του Τελικού Κυπέλλου

Υπήρξε θέμα συζήτησης ο ορισμός του γηπέδου που θα φιλοξενήσει το τελικό κυπέλλου μεταξύ Ζαρού και Ηροδότου. Γράφει ο Γιώργος Χαλκιαδάκης στο blog του στο athleticradio.gr.

Υπήρξε θέμα συζήτησης ο ορισμός του γηπέδου που θα φιλοξενήσει το τελικό κυπέλλου μεταξύ Ζαρού και Ηροδότου.

Δύσκολο το θέμα αυτό για τη διοργανώτρια αρχή μας. Αλλά και που να τον έβαζε πέρα του Μαρτινέγκο, ε; Λοιπόν, όπως έχουμε μάθει η διεύθυνση του παγκρήτιου σταδίου, ζήταγε αρκετά μεγάλο χρηματικό ποσό για να ανοίξει τας θύρας του!

Που τέτοιους καιρούς για τέτοια έξοδα. Το γήπεδο του ΟΦΗ, ούτε για συζήτηση.

Να πάνε εκεί φίλαθλοι του Ηροδότου;;; Αμάν! Θέλουμε πάνω από όλα, γήπεδο με δυο ξεχωριστές κερκίδες, σωστά; Σκεφτήκαμε λίγο εναλλακτικές λύσεις.

Σίγουρα, πριν γράψουμε οτιδήποτε και οι άνθρωποι του Ηροδότου, μέσα από την ανακοίνωση τους, έχουν και αυτοί τα δίκια τους. Αλλά είναι άλλων θέμα για επεξεργασία, τοποθετήσεις και λύσεις. Στις Αρχάνες, γηπεδάρα(καλημέρα κύριε Περιφερειάρχα!), αλλά μια κερκίδα.

Στο Ατσαλένιο τώρα. Ναι, μεγάλο γήπεδο, μεγάλοι χώροι. Εδώ θα μπορούσε να μπει ο τελικός. Δυο είσοδοι στο γήπεδο, απλά θα χρειαζόταν μια διμοιρία των ΜΑΤ να καθίσουν στη μέση της κερκίδας! Πρακτική λύση  πάντως.

Στο Κρουσώνα επίσης, άνετα μπαίνει ο τελικός εκεί. Στο δια ταύτα τώρα, ας απολαύσουμε ακόμα έναν ξεχωριστό τελικό, στο θεσμό των εκπλήξεων. Η ΕΠΣΗ ξέρει να τα φέρνει εις πέρας με επιτυχία αυτά.

Το ποδόσφαιρο είναι γιορτή… είναι διασκέδαση! Να προτείνουμε και κάτι ακόμα; Μήπως να δοκιμάζαμε  να ορίζεται το γήπεδο του τελικού κυπέλλου, από το καλοκαίρι, τη βραδιά των κληρώσεων ας πούμε.

Να δούμε το αποτέλεσμα μιας τέτοιας κίνησης. Να ξέρουμε το γήπεδο από την αρχή. Να δούμε πρακτικά αποτέλεσμα και μιας άλλης πρωτοβουλίας ρε παιδιά.  Μια παράκληση μόνο από εμάς, με όλο το σεβασμό.

Να ευχηθούμε φέτος περιμετρικά του αγωνιστικού χώρου… να δούμε λιγότερες πλαστικές καρεκλίτσες, ναι;

Οι λόγοι ευνόητοι. Αν γίνεται και καθόλου, μπορούν οι επίσημοι και λοιποί, να τοποθετηθούν με σχεδιασμό στη κερκίδα. Ευχαριστούμε πολύ

Στο Stoiximan.gr θα βρεις τις πιο ελκυστικές στοιχηματικές προσφορές- Ελληνικό κουπόνι. Stoiximan.gr.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook