Πορεία με πλάνο, στόχους και αυτοπεποίθηση…

Εδραιωμένος στη 3η θέση ο Αλμυρός, βλέπει ότι μπορεί. Γράφει ο Γιώργος Χαλκιαδάκης στο blog του στο athleticradio.gr.

Εδραιωμένος στη 3η θέση ο Αλμυρός, βλέπει ότι μπορεί. Μπορεί να τερματίσει στα ψηλά βαθμολογικά πατώματα. Και δεν είναι μόνο θέμα γοήτρου και ιστορίας του σωματείου.

Πάντα τα διάφορα σενάρια, δίνουν τροφή για όνειρα! Ματσάρα για πολλά κιλά… αδρεναλίνης τη Κυριακή στο Γάζι, η ομάδα του νεαρού τεχνικού  Κώστα Κουντούρη, με σκορ-ανατροπής, επικράτησε με 3-1 του Ρωμανού. Εκεί όπου ο Αντώνης Λεκάκης, δεν είναι πλέον νεαρός, ως τεχνικός, βλέπει ότι έχει ποιο πολύ δύσκολο έργο φέτος. Ελπίζουν ότι στο τέλος, δε θα χρειαστεί… να ιδρώσουν για τη προσπάθεια παραμονής στη μεγάλη κατηγορία.

Τρία λοιπόν τα τέρματα των γηπεδούχων… όσες και οι μπαλίτσες στην ένθετη φωτογραφία μας! Προέρχονταν και οι δυο, από παιχνίδι στην μεσοβδόμαδη εμβόλιμη αγωνιστική.  Ο Αλμυρός… δείχνει… αήττητος. Με πολύ καλή ψυχολογία.

Πιστεύουν φέτος οι παίχτες του, στον εαυτό τους. Αλλά και ο Κουντούρης στο πάγκο… είναι ψύχραιμος. Δεν είναι τυχαία όλα αυτά.  Στο πρώτο γύρο ο Αλμυρός, είχε περάσει με 1-0 από την Ελιά.

Με καλή ψυχολογία λοιπόν και καλή αγωνιστική κατάσταση, ο Αλμυρός θα φτάσει τη Τετάρτη στην Αλικαρνασσό, για τον επαναληπτικό ημιτελικό κυπέλλου εναντίον του Ηροδότου. Το πρώτο μισό του αγώνα, πέρασε με… σφιχτό παιχνίδι και χωρίς τέρμα φυσικά.

Λίγο μετά τη σέντρα για την επανάληψη(53’), ο Γαμπιεράκης, έφερε το 0-1. Η συνέχεια είχε… αφύπνιση των γηπεδούχων, ο Ανδρέας Στρατήγης(65’) ισοφάρισε, ο παλιός πλέον Ντάνιελ(78’) έβαλε μπροστά τους γηπεδούχου ς(2-1) και ξανά ο Ανδρέας, διαμόρφωσε το τελικό σκορ (3-1) στο πρώτο λεπτό του έξτρα χρόνου.  Κοινό σημείο του 1-0 και του 1-1, είναι ότι προήλθαν από κεφαλιές, ύστερα από εκτελέσεις κόρνερ!

Άλλο στατιστικό, δύο λεπτά αφού πέρασε ως αλλαγή(52’) ο Γαμπιεράκης, στη πρώτη επαφή με τη μπάλα(εκτέλεσε το κόρνερ) σέρβιρε το γκολ του Ρωμανού! Μπράβο στο ρέφερι Γιάννη Μαυραντωνάκη, που σε ένα ακόμα παιχνίδι, με πρώτη σφυρίχτρα του την ψυχολογία, έφερε εις πέρας το δύσκολο έργο.

Σε ένα αρκετά… νευρικό παιχνίδι, που οι δυο πλευρές, ζήτησαν πολλές φορές πράγματα. Άλλοτε με δίκιο και άλλοτε όχι. Βοηθούς είχε τους Δημήτρη Μαυρουδή  και Βαγγέλη Χριστουλάκη.

Stoiximan.gr. Live streaming στα μεγαλύτερα πρωταθλήματα (Primera Division, Bundesliga, Campionato, NBA, Euroleague).

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook