Πάλι… Χωρίς γκολ, αλλά σε “γεμάτο” παιχνίδι!

Λατρεμένο αποτέλεσμα μοιάζει στις φετινές μονομαχίες των δυο ομάδων το… μηδέν στα γκολ! Γράφει ο Γιώργος Χαλκιαδάκης στο blog του στο athleticradio.gr.

Λατρεμένο αποτέλεσμα μοιάζει στις φετινές μονομαχίες των δυο ομάδων το… μηδέν στα γκολ! Δεν εξηγείται αλλιώς.

Δύο φορές έπαιξαν στο Ζαρό, 0-0 στον πρώτο γύρο, όπως και στη κανονική διάρκεια του παιχνιδιού του κυπέλλου. Ως υπενθύμιση, ο Ρωμανός τη περασμένη Τετάρτη(11/1) είχε πάει στην έδρα του αντιπάλου, για την προημιτελική φάση του θεσμού των εκπλήξεων. Στο 90λέπτο τέρμα δεν υπήρξε. Οδηγήθηκαν στη παράταση, εκεί που η ομάδα του Χαλκιαδάκη, με 1-0 πήρε το εισιτήριο για τους ημιτελικούς.

Φτάνουμε τώρα στο ματς της Κυριακής. Πάλι… μηδέν σε γκολ, αλλά σε γεμάτο ενδιαφέρον παιχνίδι μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του ρέφερι Φερετζάκη. Οι γηπεδούχοι, έχουν παράπονα από τον πρώτο βοηθό Μαυρουδή, καθώς και από τον διαιτητή. Η άλλη βοηθός ήταν η Τουρλουκάκη.  Αλλά και οι φιλοξενούμενοι, κάτι… ζήτησαν εκεί στην εκπνοή, σε σπρώξιμο παίχτης τους και πέσιμο εντός περιοχής.

Τώρα, γράψαμε πως γκολ δεν ήρθε. Όμως πραγματικά μας κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον η αναμέτρηση. Ρωμανός και Ζαρός, είναι σωματεία όσο γίνεται καλύτερα οργανωμένα και σοβαρή συνολική προσπάθεια. Φαίνεται αυτό, από το μικρότερη έως την μεγαλύτερη λεπτομέρεια! Και οι δυο, είχαν ευκαιρίες να σκοράρουν. Αλλά και στο δοκάρι του Τραβαγιάκη (80’) ο ήχος… πρέπει να ακούσθηκε μέχρι το χωριό της Ελιάς!!!

‘Ήταν η αρχή του δευτέρου γύρου. Όμως και οι δυο χρωστάνε το τελευταίο ματς του πρώτου μισού. Αφού θα είχαν παίξει τη προηγούμενη Κυριακή, αν δεν είχε χαλάσει κάθε σχέδιο ο χιονιάς. 

Ο Ρωμανός χρωστά το ματς στη Γαλιά και ο Ζαρός είναι να φιλοξενήσει τη Φαιστό. Την ερχόμενη αγωνιστική, ο Ζαρός θα φιλοξενήσει… την ομάδα του Φιλοξενίδη… το Αθλόπολις! Ενώ ο Ρωμανός θα ταξιδέψει μέχρι το Τυμπάκι. Κάτι ακόμα, οι γηπεδούχοι έπαιαξν χωρίς βασικότατες απουσίες, Λιουδάκης και Οικονομάκης, δεν ήταν στη διάθεση του Λεκάκη.

Από την άλλη, ο Ζαρός πήγε στην Ελιά με προβλήματα τραυματισμών, αλλά και αυτό που ακολούθησε… δεν έχει προηγούμενο! Ο Μεταξάκης που προέρχονταν από τραυματισμό, έφυγε ως αναγκαστική αλλαγή στο πρώτο τέταρτο του αγώνα.

Ο Γενιτσαρίδης, έπαιζε από νωρίς με πρόβλημα και τελικά έγινε αλλαγή στο ημίχρονο! Αλλά και όταν… ξάπλωσε στο έδαφος ο Αντωνάκης, λίγο μετά που αντικατέστησε τον Μεταξάκη… εκεί τρελάθηκαν εντελώς άπαντες στον Ζαρό!

Stoiximan.gr. Live streaming στα μεγαλύτερα πρωταθλήματα (Primera Division, Bundesliga, Campionato, NBA, Euroleague).

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook