Ο Ηρόδοτος… και οι άλλοι

Πέρασε και το ντέρμπι μεταξύ Γιούχτα και Ηροδότου. Γράφει ο Γιώργος Χαλκιαδάκης στο blog του στο athleticradio.gr.

Πέρασε και το ντέρμπι μεταξύ Γιούχτα και Ηροδότου. Η ομάδα της Αλικαρνασσού, παρέμεινε αήττητη, δείχνει φανερά πως φέτος έχει φτιαχτεί για τίτλο και μόνο.

Ο Γιούχτας είναι πάντα δυνατό κλαμπ, αλλά εκτός από περίπτωση αυτοκτονίας ή άλλου δικού του θέμα, ο ”Ήρο” θα παραλάβει το τρόπαιο την άνοιξη από τα χέρια του υπέρ προέδρου μας. 

Ο μαραθώνιος λοιπόν, συνεχίζεται με το.. γύρω γύρω όλοι… και στην άκρη ο Ηρόδοτος! Τελικά η φετινή αλλαγή.. προς τα πίσω της ροής της Α1 έγινε για κάτι καλύτερο ή χειρότερο;

Κάθε άποψη σεβαστή, αλλά θεωρούμε πως τα στοιχεία δείχνουν χάος.  Θα πέσουν παραπάνω ομάδες, προσοχή σε αυτή τη παγίδα, έτσι; Δυστυχώς μπορεί δυο ομάδες να έφυγαν, αλλά η μάχη παραμένει δύσκολη.

Ταλαιπωρία για σχεδόν όλη τη διάρκεια του πρωταθλήματος.  Οι παράγοντες δεν αποκλείεται μόλις σιγουρέψουν τη κατάσταση, να προβαίνουν σε… περικοπές. Ήδη υπάρχουν τέτοιου είδους σημάδια.

Με δεδομένο την οικονομική κατάσταση της εποχής. Υψηλόμισθος προπονητής; Τον απομακρύνουμε από το πάγκο.

Παίχτες με υψηλή οικονομική συμφωνία; Σταματάμε τη συνεργασία μεταξύ τους, θα επιλέγουν οι διοικούντες.

Πως σας φάνηκαν όλα αυτά; Να είναι υπερβολικό να πούμε, πως η Α1 είναι λίγο… ταλαιπωρημένο πρωτάθλημα; Γιατί όχι;

Η Α2 σαφώς και είναι περισσότερο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα.  Το σόου… θα είναι αν  το καλοκαίρι, βρεθούμε να μαζεύουμε πάλι υπογραφές… για κάτι άλλο!

Η στήλη, για να μην πει κανένας για… κολοτούμπα, δε συμφωνούσε με τη μορφή των πλέι οφ. Αλλά πάντα μια μορφή ανταγωνιστικού πρωταθλήματος χρειάζεται.

Και όχι να τρέχουμε, απλά για να τρέχουμε.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook