Στοίχισε η… εξορία, της μόδας οι ισοπαλίες για Τύλισο!

Δεν ήταν τελικά… ανώδυνη η εξορία της ΑΕΚ στα πλαίσια της 5ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της. Γράφει ο Γιώργος Χαλκιαδάκης στο blog του στο athleticradio.gr.

Δεν ήταν τελικά… ανώδυνη η εξορία της ΑΕΚ στα πλαίσια της 5ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της.

Το απόλυτο σερί των τεσσάρων αγωνιστικών σταμάτησε, απέναντι στη Τύλισο. Η τιμωρία της μια αγωνιστικής, ξεχρεώθηκε, υποδεχόμενη η ΑΕΚ στο γήπεδο του Αλμυρού τον αντίπαλο της. Αιτία της τιμωρίας;

Τα αναγραφόμενα από το ματς με τις Ελπίδες. Πάντως και τη Κυριακή δεν αποφεύχθηκαν τα νεύρα και η ένταση, σε γήπεδο και κερκίδα στο σφύριγμα της λήξης του ημιχρόνου. Ψυχραιμία παιδιά… και για τις δύο πλευρές.  Και οι δυο ομάδες, μπορούσαν να είχαν κερδίσει, αλλά και να είχαν χάσει.

Η ομάδα του Κατσαμπά, απώλεσε την κορυφή, ανέβηκε εκεί το Λίντο. Ντέρμπι, ήδη, κορυφής την ερχόμενη αγωνιστική. Η ΑΕΚ, θα πάει στις Δαφνές, να κοντραριστεί από το Λίνο! Και μπράβο τους! Και η Τύλισος έχει… πατροπαράδοτο ντέρμπι, πάει… Καλέσα!!!  Στατιστικά επίσης, μετά από τρία ματς, η ΑΕΚ, ξανά δέχτηκε γκολ. 

Και για τη Τύλισο κάτι, τις τρεις ισοπαλίες της, τις έχει κάνει εκτός έδρας! Στο πρώτο μέρος τώρα, η ΑΕΚ απείλησε δυο τρεις φορές, τίποτα, σειρά του Τριανταφυλλάκη να απαντήσει με ένα… σκότωμα(20’) για τους φιλοξενούμενους, τίποτα και από δω. Δοκάρι επίσης με Μακατουνάκη (πρώτο μέρος) για τη Τύλισο.

Και ελάχιστα πριν το ημίχρονο, λάθη αμυντικής λειτουργίας, ευφυΐα του Καρανδινού(γερόλυκε μας εσύ!, δίνεται η ευκαιρία στον Αφενδόπουλο… μπήκε από αριστερά και 1-0 για την ΑΕΚ! Χαμόγελα, επιτέλους, για Γιώργο Ποντίκαλη! Διακρίνονταν έστω και μέσα από το.. μαύρο του γυαλί!

Όσον αφορά το σκορ, οι ισορροπίες… έπαψαν, προβάδισμα, έστω και ισχνό για ΑΕΚ.  Στην επανάληψη, η αλήθεια είναι πως η ΑΕΚ είχε ευκαιρίες(στη κυριολεξία, έτσι;) να καθαρίσει το σκορ, τις σπατάλησε όμως. Ξανά ο Τριανταφυλλάκης μετά, για τη Τύλισο, έφερε… νεύρα για την άχαστη του ευκαιρία! Όλα μπαίνουν και όλα χάνονται.

Η μοιρασιά ήρθε στο 80ο λεπτό. Το τελικό 1-1 διαμόρφωσε ένας νεαρός και υποσχόμενος ποδοσφαιριστής. Που πήγε φέτος στη Τύλισο. Ο Σχοιναράκης από κοντά, από τροφοδότηση του Τριανταφυλλάκη, εξιλεώθηκε ο τελευταίος!

Φινάλε… αμφισβήτησης απόφασης του διαιτητή, στις καθυστερήσεις, υπήρξε επαφή τερματοφύλακα με επιθετικό της Τυλίσου, ζήτησαν πέναλτι(τον γκρέμισε)  οι φιλοξενούμενοι. Ο ρέφερι, είχε αντίθετη άποψη, δείχνοντας ”παίζετε”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook