Ντύθηκε… Άραβας ο ΠΑΟΚ!

Ως μέλος, ξανά, των τοπικών μας πρωταθλημάτων, μετά από αρκετά χρόνια, πέτυχε και τη πρώτη του νίκη στο ‘’σπίτι’’ του ο ΠΑΟΚ το Σάββατο απόγευμα! Γράφει ο Γιώργος Χαλκιαδάκης στο blog του στο athleticradio.gr.

Ως μέλος, ξανά, των τοπικών μας πρωταθλημάτων, μετά από αρκετά χρόνια, πέτυχε και τη πρώτη του νίκη στο ‘’σπίτι’’ του ο ΠΑΟΚ το Σάββατο απόγευμα!

Στο Κρουσώνα, για τη 2η αγωνιστική, ήρθε το 4-0 απέναντι στον ΕΓΟΗ. Όπου με τη σειρά τους οι πράσινοι, κάπου αδικούν εαυτούς, με αυτές τις δύο πρώτες τεσσάρες στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος. Υπάρχουν οι έμπειροι άνθρωποι στη Βαγιά, χρόνος υπάρχει, για να φτιάξουν τη κατάσταση.

Για τον ΠΑΟΚ τώρα, μετά το ‘’χ’’ στην έδρα της… Μινώικας, έβαλε τρία πονταλάκια στο ταμείο, σύνολο έως τώρα; Τέσσερις βαθμοί, μια χαρά! Έχει μπόλικο νεαρό καλό στοιχείο η ομάδα τους, αλλά διαθέτει και μια αξιοζήλευτη εμπειρία!

Με παίχτες που μπορούν να δώσουν πολλά σε κατάλληλο χρόνο και στα δύσκολα επίσης. Αφού σκόραρε τρεις φορές, δε γινόταν να μη πάρει και τη περισσότερη… δόξα ένας παίχτης.

Ο Γιώργος Κοτζαδάκης, έκανε χατ τρικ, μάλιστα αυτό το… γεμάτο σουτ έξω από τη περιοχή, ναι, είναι από τα πιο ωραία που έχουμε δει σε γήπεδα.

Όσο για τον τίτλο μας; Ξέρουμε  όλοι μας , πως το προσωνύμιο… Άραβας, τον ακλουθεί το Κοτζαδάκη, από την εποχή των Ασιτών! Επίσης αναφορά και για τον βετεράνο Φουκαράκη, η βοήθεια του μεγάλη πάντα.

Σκοράροντας(1-0) μόλις στο… 22ο δευτερόλεπτο (ίσως και στο 21ο) σίγουρα μπήκε στη λίστα με τα πιο γρήγορα γκολ σε τοπικό επίπεδο! Προβληματισμός στο ΠΑΟΚ με δυο τραυματισμούς παιχτών του… στο επτακάθαρο όπως λέμε!

Έφυγε με θλάση(28’) ο τερματοφύλακας Μπροκάκης. Και με τέσσερα ράμματα στο 78’ ο Φουκαράκης.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook