Τα… παιχνίδια του Οκτωβρίου!

Πάμε λίγο να ασχοληθούμε… με τα τρέχοντα ζεστά θεματάκια της επικαιρότητας! Γράφει ο Γιώργος Χαλκιαδάκης στο blog του στο athleticradio.gr.

Πάμε λίγο να ασχοληθούμε… με τα τρέχοντα ζεστά θεματάκια της επικαιρότητας!

Αναμένονται λέει να υπάρξουν εν τέλει αλλαγές στους πίνακες αξιολόγησης διαιτητών  των εθνικών μας πρωταθλημάτων. Ωχ… τώρα! Λέτε να μας… αγγίξουν και ως Ηράκλειο; Δεν αποκλείεται τίποτα, απλά θεωρούμε ως στήλη, πως έχει γνώση… ο φύλακας(καλημέρα… υπέρ πρόεδρε!) και δε θα ταρακουνηθούν ιδιαίτερα τα νερά!

Ως Ηράκλειο… θα έχουμε και έχουμε, ρόλο στις εξελίξεις, μη φοβόμαστε, σχεδόν, τίποτα, θα το δείτε αυτό. Και μπράβο… μας! Πάμε τώρα και κάπου αλλού. Όλα σχετικά είναι όμως, έτσι; Οι ζυμώσεις για… οικογενειακές εκλογές στην ομοσπονδία, και συνεχίζονται και δε μπορεί να αποκλειστεί τίποτα. Δεν είναι εύκολο, αλλά ούτε και δύσκολο. Ως Ηράκλειο, κρίνουμε… πως θα πάρουμε… κουκί στο νέο ΔΣ της Ομοσπονδίας! Όποιο και να είναι αυτό. Πως γίνεται αυτό;

Όλα μπορούν να συμβούν! Αυτή είναι η άποψη μας, έτσι; Δε σημαίνει ότι έτσι θα γίνουν κιόλας. Ευχαριστούμε! Παρατηρούμε όλοι μας, πως οι εξελίξεις είναι ραγδαίες.

Ο Σεπτέμβριος, έτσι κι αλλιώς, θα είναι μήνας… καυτός… όσον αφορά τις ποδοσφαιρικές εξελίξεις. Αλλά και σε επίπεδο πολιτικό και κοινωνικό δε θα πάει πίσω.

Έβαλαν το Κύρο Βασάρα επικεφαλή στην σχετική Επιτροπή Διαιτησίας. Καλά έκαναν, κατά την άποψη μας. Βλέπουμε τη πλευρά Παναθηναϊκού να φωνάζει πάλι.

Δε το κρίνουμε αυτό. Ας μας πουν μια πρόταση όμως. Όπως έκανε η πλευρά ΑΕΚ ας πούμε. Πάντως το τι θα γίνει και με το κεφάλαιο Βασάρα, θεωρούμε πως θα ξεκαθαρίσει και αυτό μετά τις εκλογές Οκτωβρίου!

Που μπορεί να άλλαξαν ημερομηνία, αλλά όχι   και τόπο! Θα γίνουν μέσα στο δεύτερο φθινοπωρινό μήνα, με αρκετά… μαύρα πουκάμισα! 

Να πετάξουμε εδώ και κάτι άλλο; Δικαιούταν να ανέβαινε κατηγορία και ως βοηθός ο Αντώνης Μαυραντωνάκης. Δε πατρονάρουμε ποτέ. Καταγράφουμε την άποψη μας, σεμνά και ταπεινά… όπως μας αρέσει.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook