Τρία γήπεδα με πλαστικό τάπητα… είναι κλειστά!

Έτυχε πρόσφατα να περνάμε από τις Δαφνές και μας ήρθε η ιδέα να φτιάξουμε το παρακάτω θέμα. Γράφει ο Γιώργος Χαλκιαδάκης στο blog του στο athleticradio.gr.

Έτυχε πρόσφατα να περνάμε από τις Δαφνές και μας ήρθε η ιδέα να φτιάξουμε το παρακάτω θέμα.

Ένα ακόμα γήπεδο με πλαστικό τάπητα και με ξεχωριστές προδιαγραφές στο νομό Ηρακλείου, παραμένει… λουκετομένο. Φυσικά και δεν είναι ευθύνη της ομάδας των Δαφνών, αλλά και καμίας άλλης διοίκησης από τα παραδείγματα που θα σας αναφέρουμε. 

Με πρόχειρη σκέψη, θυμηθήκαμε πως ακόμα δυο γήπεδα, έχουν την ίδια μοίρα, για τώρα τουλάχιστον. Στο Μεσοχωριό, το θυμόσαστε όλοι το γήπεδο αυτό, έτσι; Εδώ και πάνω από δεκαετία, κλειστών… αναγράφεται.

Αλλά πλέον και το… δίδυμο γήπεδο του(Μεσοχωριού) , έκλεισε. Εκεί που στο πρόσφατο παρελθόν, ο πήχης έφτασε στο σημείο… αντιγραφής της… Μπαρτσελόνα!

Ουαί και αλλοίμονο και το μάθουν στη Καταλονία!!! Χιούμορ, έτσι; Κοινό χαρακτηριστικό των τριών αυτών παραδειγμάτων; Μα είναι όλα… στη περιφέρεια, τυχαίο; Δε νομίζουμε.

Τρία λοιπόν γήπεδα, με σύνθετο τάπητα, ξεχωριστά, ανενεργά. Γιατί; Ενώ αν προσθέσουμε και γήπεδα, πάντα με πλαστικό τάπητα, που… υπολειτουργούν, τα πράγματα γίνονται ακόμα ποιο μελανά.  Εντός  τειχών, οι άστεγες ομάδες είναι πολλές. Και την  ίδια ώρα στην επαρχία τρία γήπεδα είναι εγκαταλελειμμένα. Γιατί;

Τι μπορούμε να κάνουμε; Απλά να κλαίμε πάλι τη μοίρα μας; Ε, κύριοι παράγοντες και εσείς στη διοργανώτρια αρχή; Να κλαίμε; Έτσι, χωρίς να δώσουμε μάχη για κάτι καλύτερο μήπως;

Φεύγοντας πάνω από το δρόμο του γηπέδου στις Δαφνές, παρατηρήσαμε ότι υπάρχει και παιδική χαρά, γυρίσαμε και βγάλαμε και άλλες φωτογραφίες.

Επίσης, εκείνη την απογευματινή ώρα, έπαιζαν τη μπαλίτσα τους στο γήπεδο(των Δαφνών) αρκετοί πιτσιρικάδες! Ας είναι μια ελπίδα φωτός εκεί, στην ευρύτερη περιοχή των Δαφνών…

Δ 2

Δ 3

Δ 4

Δ 5

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook