Το τοπικό αιμορραγεί, ας το βοηθήσουμε… εμείς

Πέρασε στην ιστορία και αυτή η ετήσια Γενική Συνέλευση της ΕΠΣΗ μας. Γράφει ο Γιώργος Χαλκιαδάκης στο blog του στο athleticradio.gr.

Πέρασε στην ιστορία και αυτή η ετήσια Γενική Συνέλευση της ΕΠΣΗ μας.

Ψηφίστηκαν ομόφωνα, οι δυο απολογισμοί και πάμε για άλλα! Δόθηκε το μικρόφωνο στους παράγοντες. Επίκαιρο θέμα ήταν η διεξαγωγή του πρωταθλήματος της Α1. Φαίνεται πως για τα υπόλοιπα, πρωταθλήματα, άπαντες είναι ευχαριστημένοι. Δόξα το Θεό, που υπάρχει ακόμα τοπικό ποδόσφαιρο, αλλά μέχρι πότε θα τον… δοξάζουμε… τον Ύψιστο;

Από την Ένωση, δόθηκε καταλυτική ημερομηνία, για προτάσεις και μετά οτιδήποτε  είναι θα τεθεί για ψήφιση. Για ημερομηνίες δηλώσεων, κληρώσεων, ούτε λόγος, βλέπετε είναι ρευστή η κατάσταση της Ομοσπονδίας, για Γ εθνική και τα σχετικά. Οπότε ας περιμένουμε και μετά βλέπουμε. Αλλά επειδή είναι πιο ρευστό το τοπίο εντός ΕΠΟ, κρίνουμε… πως δε μπορούμε τίποτα να κρίνουμε!!! Συζητήθηκαν αρκετά πράγματα στην αίθουσα του παγκρητίου σταδίου. Ουσία δε βγήκε σχεδόν τίποτα. Πάμε για ακόμα μια σεζόν, δόξα το Θεό που υπάρχει τοπικό(!), μια από τα ίδια. Ζοριλίκια πολλά στους παράγοντες. Είναι μόνοι τους… και όλοι μας.

Υπέρ… πρόεδρε μας, βάλε το μαχαίρι στο κόκκαλο, τρόποι να βοηθηθούν οι παράγοντες, υπάρχουν. Από πλευράς ηθικής, αλλά και ολίγον από οικονομικής πλευράς. Λίγη προσπάθεια και θα ανασάνουν λίγο τα σωματεία. Από Πολιτεία, ΕΠΟ, δεν έχουμε τίποτα να περιμένουμε. Το ξέρουμε αυτό, το εμπεδώσαμε, το έχουμε πάρει απόφαση.

Εμείς εδώ τι θα κάνουμε, αυτό είναι το θέμα. Έχουμε ξανά τοποθετηθεί κατά το παρελθόν, όλοι μας παίρνουμε χρήματα από το τοπικό, μόνο οι παράγοντες βάζουν το χέρι στη τσέπη, λιγοστεύουν και αυτοί. Από τη πλευρά τους οι πρόεδροι θα πρέπει το τοπικό, να το κάνουν αμιγώς… ερασιτεχνικό. Δε γίνεται να παίρνουν χρήματα (όλοι) οι ποδοσφαιριστές ρε παιδιά! Μη δίνουν χρήματα, να δούμε τι θα κάνουν οι παίχτες μετά. Αλλά να υπάρξει στερεή… συμφωνία κυρίων μεταξύ των προέδρων.

Απλά είναι τα πράγματα.   Εδώ επιγραμματικά θα αναφέρουμε τρεις ιδέες, μπορούν να γίνουν… δεκατρείς και θα βελτιωθούν πολλά πράγματα. Μια χορηγία-βοήθεια από αθλητικά καταστήματα της πόλης του Ηρακλείου. Τις… κάλτσες των ποδοσφαιριστών να πάρουν δώρο οι παράγοντες, θα γλυτώσουν χρήματα, σωστά;

Ένα… τσαντάκι με φαρμακευτικό υλικό να δοθεί στην αρχή της σεζόν, όφελος θα είναι προς τα σωματεία. Δυο με τρία ματς να παίξουν, χωρίς να το εξοδολόγιο των διαιτητών, κέρδος θα είναι.  Οι ομάδες που διαθέτουν γήπεδο με πλαστικό τάπητα, ας κατανοήσουν περισσότερο τις… άστεγες ομάδες, κάτι θα βγει σε μια τέτοια περίπτωση.

Τελειώνοντας να προσθέσουμε το εξής, ρατσιστικό θα φανεί, αλλά δεν είναι αυτός ο σκοπός μας. Αλήθεια, με το σωματείο που επί μονίμου βάσεως  δημιουργεί προβλήματα, των αντιπάλων, των διαιτητών, της Ένωσης, τι θα γίνει φέτος; Όλα κανονικά πάλι; Λοιπόν, πρόεδρε, των προέδρων, σε εμπιστευόμαστε, μπες και άλλο μπροστά, δε γίνεται αλλιώς.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook