Μπορούμε και αξίζουμε ακόμα περισσότερα!

Mετά την ακμή, λένε πως έρχεται η παρακμή, ή και το αντίθετο μπορεί να συμβεί στη ζωή μας φυσικά. Γράφει ο Γιώργος Χαλκιαδάκης στο blog του στο athleticradio.gr.

Mετά την ακμή, λένε πως έρχεται η παρακμή, ή και το αντίθετο μπορεί να  συμβεί στη ζωή μας φυσικά. Κάτι τέτοιο δε λένε πολλοί και στο ποδοσφαιρικό κόσμο πως επικρατεί και στο Ηρακλειώτικο ποδόσφαιρο;

Η γνώμη της στήλης, σε κάτι τέτοιο συμφωνεί. Μεγαλουργήσαμε, σκαρφαλώσαμε πολλά σκαλοπάτια στη ποδοσφαιρική πυραμίδα(ωχ, επικίνδυνη η λέξη αυτή!), αλλά τα τελευταία χρόνια, έχουμε πάρει τη κατιούσα.

Από ομάδες να δει κάποιος, από ποδοσφαιρική ποιότητα επίσης, από υπόληψη ακόμα, υπάρχουν πολλά προβλήματα. Δεν είναι όλα μαύρα, αλλά πάντως το χρώμα αυτό, κυριαρχεί ολοένα και περισσότερο. Δεν έχουμε πλέον ομάδα στην Σούπερ Λίγκα, μακάρι να διαψευστούμε, αλλά θα κάνουμε αρκετά χρόνια να το ξανά δούμε αυτό. Στη Φούτμπολ Λιγκ, ακόμα ποιο δύσκολα τα πράγματα. Μη πει κάποιος για τη Γ εθνική ερασιτεχνική κατηγορία.

Ας μου επιτρέψετε, είναι η άποψη μας αυτή, αλλά η συγκεκριμένη κατηγορία, είναι ένα καλό… πρωτάθλημα της Α1 ΕΠΣH με διαφορά τα… ταξίδια των ομάδων! Ως Ηράκλειο, σαφώς και έχουμε τις ευθύνες εμείς. Υπάρχουν οι… Δον Κιχώτες, οι… Καλικάντζαροι, αλλά πρωτίστως φταίμε εμείς. Η ιστορία έχει καταγράψει πολλά.

Η Πολιτεία και οι θεσμικοί φορείς, είναι οι ηθικοί αυτουργοί για το ποδοσφαιρικό οικοδόμημα, αλλά αυτό ισχύει για όλη την Ελλάδα. Εμείς τώρα ψαχνόμαστε για το Ηράκλειο. Στο.. παρασκήνιο, είναι αλήθεια πως έχουμε χάσει πόντους.

Τι, υπάρχει παρασκήνιο στη χώρα μας; Μπα, όχι!!! Δεν είναι δυνατόν! Οι δημόσιες σχέσεις μας, ναι μεν μάχονται για το καλύτερο, αλλά δε πιάνουν  τόπο όπως άλλες εποχές.  Ευθύνες υπάρχουν πολλές. Δε βλέπουμε να τις αναλαμβάνει κανένας, ότι του αναλογεί φυσικά σε έκαστον. Ο εγωισμός είναι κυρίαρχο χαρακτηριστικό μας, τα στενά μυαλά είναι πρώτη γραμμή, βλέπουμε το δέντρο, χάνουμε το δάσος.

Που πάει το ποδόσφαιρο μας; Καλές οι γιορτές, οι κοντυλιές, οι φιέστες, οι γιορτές, η μάζα, η ποσότητα. Από ποιότητα όμως; Μήπως χρειαζόμαστε ολική… επαναφορά; Ριζικές αλλαγές μήπως; Και να δούμε επιτέλους να βγαίνουν μπροστά αυτοί που πρέπει και να αναλαμβάνουν ευθύνες και να χαράζουν άλλη πλεύση.  Δυναμική έχουμε, ποδόσφαιρο έχουμε, υπολογίσιμη μονάδα ήμαστε, ας τα εκμεταλλευτούμε όλα αυτά για ένα καλύτερο ποδοσφαιρικό μέλλον.

Υπάρχει καλύτερο… αύριο και το θέλουμεεεε!!!

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook