Μειώθηκαν πολύ οι αλλαγές προπονητών φέτος!

Κρατήσαμε αρχείο της φετινής σεζόν στην μεγάλη κατηγορία, στο θέμα του φύγε εσύ – έλα εσύ των προπονητών. Γράφει ο Γιώργος Χαλκιαδάκης στο blog του στο athleticradio.gr.

Κρατήσαμε αρχείο της φετινής σεζόν στην μεγάλη κατηγορία, στο θέμα του φύγε εσύ- έλα εσύ των προπονητών. Πονεμένη ιστορία το συγκεκριμένο, το γνωρίζουμε πολύ καλά όλοι μας.

Παρεμπιπτόντως… φέτος, πήγαμε καλά! Αυτό που γινόταν τα τελευταία χρόνια, ο πανικός… τα  ρεκόρ, φέτος ελαχιστοποιήθηκε, πάντα σε μέτρο σύγκρισης. Σύμφωνα με τη… στατιστική μας, μόλις οκτώ  ομάδες, μπήκαν σε αυτή τη διαδικασία.

Σχεδόν το 1/3 δηλαδή, μια χαρά, που λέει και ένας πρόεδρος-φίλος μας! Ας ξεκινήσουμε όμως την… απογραφή μας. Γόρτυνα, ξεκίνησε με Γιάννη Κοντάκη, συνέχισε με Στέλιο Ανωγειανάκη. Αλμυρός, Μανόλης Ντάγκινης το καλοκαίρι, στη συνέχεια η γνωστή συνταγή… Βασίλης Μιχελουδάκης, πιστώνεται και την παραμονή της ομάδας του Γαζίου. Αστέρας Μυρτιάς, Στο… νέο(με καλή έννοια) Χάρη Ματθαιάκη δόθηκε η ομάδα, ανέλαβε ο… παλιός(με τη καλή έννοια!) Μανόλης Συντιχάκης.

Πιστώνεται και αυτός την παραμονή εκεί! Στη Χερσόνησο είχαμε το εξής… σούπερ στατιστικό! Τέλειωσε μια συνεργασία, ξανά προσλήφθηκε… το ίδιο πρόσωπο στη συνέχεια!

Το θυμόμαστε το όλο σκηνικό, έτσι; Λάκης Καργιωτάκης στην αρχή… πάλι Λάκης… μέχρι το τέλος, αυτά είναι! Στην ομάδα των Αρχανών, στο τιμόνι του Γιούχτα, κάθισε αρχικά ο Γιάννης Χατζησεβαστός. Πήγαμε και εμείς να καλύψουμε… ρεπορταζιακά την αναμέτρηση με το ΠΑΝΟΜ στις Αρχάνες και δε του φέραμε γούρι! Τέλος η συνεργασία τους και ανέλαβε αρχικά η γνωστή συνταγή… Άγγελος Κασσωτάκης και είχαμε και τρίτο προπονητή εδώ, τον Μανόλη Πατεμπτζή. Στο Ραύκο, Γιώργος Μπλεμένος για αρχή και μετά ήρθε η συνεργασία με τον Χρήστο Καργιώτη. Πάμε στην ομάδα της Γεργερης, Μηνάς Πίτσος και Αντώνης Αποστολάκης στη συνέχεια. Και τέλος έχουμε τις Ασίτες.

Η πολυετή συνεργασία με τον συντοπίτη τους τον Νίκο Τσερεβελάκη, οδηγήθηκε σε διαζύγιο  προς το τέλος της περιόδου. Τα ινία δόθηκαν στον Πέτρο Μαρινάκη. Αυτά λοιπόν για την Α1 κατηγορία. Στη παρακάτω κατηγορία, είχαμε ακόμα… μεγαλύτερο σπάσιμο ρεκόρ! Μόλις… μία απόλυση κόουτς!!! Δεν έχει ξανά γίνει!!!

Θεωρητικά το πρωτάθλημα απαρτίζονταν από 16 ομάδες, αλλά χωρίς Δαφνές και Κόροιβο που δε κατέβηκαν ποτέ, υπολογίζουμε τις 14. Και από αυτές λοιπόν, μόνο στην Ομόνοια είχαμε… αλλαγή σκυτάλης. Στη θέση του Γιώργου Ποντικάλη, πήγε ο Γιάννης Χατζησεβαστός. Όλα αυτά λοιπόν για τις δυο Α κατηγορίες.

Αλλά και στις άλλες δυο κατηγορίες, τα πράγματα δε ξέφυγαν σχεδόν καθόλου. ίδια νοοτροπία και τακτική ακολουθήθηκε. Καλό καλοκαίρι και θα δούμε τι θα δούμε… την επόμενη σεζόν.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook