Θέλει την άνοδο και το δείχνει

Όπως τέλειωσε το πρώτο μισό, έτσι άρχισε και στον β’ γύρο η Ομόνοια στο πρωτάθλημα της. Γράφει ο Γιώργος Χαλκιαδάκης στο blog του στο athleticradio.gr.

Όπως τέλειωσε το πρώτο μισό, έτσι άρχισε και στον β’ γύρο η Ομόνοια στο πρωτάθλημα της. Επεκτείνοντας στα έξι τον αριθμό του αήττητου σερί της, έχει σταθεροποιηθεί στη 4η θέση στο σχετικό πίνακα.

Επικράτησε με το ευρύ 6-0 της Πυργιώτισσας το Σάββατο στο γήπεδο του Αλμυρού. Ο δυνατός αέρας ήταν εχθρός του παιχνιδιού. Οι μεσσαρίτες, άντεξαν για 75 λεπτά, το εύθραυστο έως τότε 1-0, μετατράπηκε με συνοπτικές διαδικασίες στο τελικό… εξάσφαιρο.

Σε όλο το διάστημα οι γηπεδούχοι κυριαρχούσαν, όμως κακά τα ψέματα, λίγο μετά την έναρξη της επανάληψης, το ίδιο το σκορ, έδινε το δικαίωμα στους φιλοξενούμενους, να δείχνουν τάσεις… ισοφάρισης.

Η Πυργιώτισσα νίκη στο γήπεδο δεν έχει ακόμα, τα δυο τρίποντα που διαθέτει είναι από τις… απόντες ομάδες (Δαφνές, Κόροιβος), και μια ισοπαλία με το 2-2 κόντρα στο Λίντο στο Τυμπάκι.

Ο κόουτς της Πυργιώτισσας ο Γιάννης Νικολιδάκης, είχε να αντιμετωπίσει και απουσίες, χαρακτηριστικό η παρουσία του νεαρού  γιού του κάτω από τα δοκάρια της ομάδας!

Η Ομόνοια έχει προχωρήσει σε σημαντικές μεταγραφικές προσθήκες. Με τον Φούλγκερ  να υπερασπίζεται την εστία της πλέον, αλλά και τον ‘’τρελό’’ τον Ταφλάι, είναι κατά πολύ διαφορετική ομάδα. Και όπως μας είπε ο πρόεδρος ο Μάνος Τζανακάκης, θα έρθουν και άλλοι παίχτες!

Η Ομόνοια… Νοva Aπολυμαντική, θέλει την άνοδο… και το δείχνει. Η Α2, το έχουμε ξανά γράψει, φέτος δεν έχει την αίγλη και την ανταγωνιστικότητα όλων των προηγούμενων χρόνων της, αλλά δε παύει ο μαραθώνιος να είναι μακρύς και δύσκολος.

Η Ομόνοια λοιπόν, με ώριμο και ήρεμο παιχνίδι, πείθει πως έχει τα φόντα να φτάσει στη μεγάλη κατηγορία.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook