Κοπάνα… με ιατρικό απόρρητο!

“Άλλο πάλι και αυτό, έφυγε λέει ο γιατρός από το γήπεδο του ΠΑΝΟΜ πριν σφυρίξει για τελευταία φορά ο Γιάννης Μουρτζάκης στο ματς με το Ρούβα”! Γράφει ο Γιώργος Χαλκιαδάκης στο blog του στο athleticradio.gr.

Άλλο πάλι και αυτό, έφυγε λέει ο γιατρός από το γήπεδο του ΠΑΝΟΜ πριν σφυρίξει για τελευταία φορά ο Γιάννης Μουρτζάκης στο ματς με το Ρούβα!

Έχουμε δει και έχουμε μάθει πολλά από το ”αγκάθι”  που λέγεται παρουσία γιατρών στα γήπεδα. Αλλά αυτό πάλι είναι… πρωτάκουστο! Βάζει τώρα την ομάδα των Μαλίων σε περιπέτειες χωρίς να φταίει σε κάτι. Ζήτησε, όπως μάθαμε με έγκυρο τρόπο, να πληρωθεί ο γιατρός στα μέσα του β’ ημιχρόνου, όπως και έγινε.

Αποχώρησε λίγο πριν λήξει ο αγώνας! Καταρχάς από άποψη ιατρική, είναι έγκλημα του γιατρού, έτσι; Δηλαδή εάν συνέβαινε κάτι κατά την απουσία του; Μεγάλο λάθος του ιατρού λοιπόν.  Ο ρέφερι βάση κανονισμού, έπραξε σωστά. Οι άνθρωποι του ΠΑΝΟΜ, έφεραν πολύ σύντομα έναν άλλο γιατρό, από το Ιατρικό νοσοκομείο των Μαλίων.

Όμως εκείνος αντί την Ιατρική, έφερε μαζί του την Αστυνομική ταυτότητα! Και δε γίνονταν αποδεκτή από το διαιτητή. Ο γιατρός που έφυγε, ανήκει στο Ιατρικό Χερσονήσου, του έτυχε λέει επείγον περιστατικό. Χωρίς να υπάρχει καμία δικαιολογία για αυτό που έκανε.

Μάθαμε ακόμα, πως τον γιατρό που προσφέρθηκε να βοηθήσει τη κατάσταση, τον μετέφερε ο Ζαχαρίας Βλαστός με το μηχανάκι του. Σας λέμε, τέθηκε γενικός… συναγερμός από ΠΑΝΟΜ μεριά για να καλυφτεί η ”πατάτα”  του φευγάτου γιατρού, όμως σε πρώτη φάση, αυτό δεν επέφερε αποτέλεσμα. Το φύλλο αγώνα έκλεισε εις βάρος της γηπεδούχου ομάδας.

Υπάρχουν αρμόδια όργανα για να πάρουν αποφάσεις. Όμως στο φύλλο αγώνα, έχουν καταγραφεί όλα τα γεγονότα με τη σωστή τους σειρά. Και οι Μαλιώτες θα πάνε όταν τους ζητηθεί με έναν φάκελο γεμάτο, για να αποδείξουν τα αυτονόητα.  Ειλικρινά είναι μια κατάσταση που συχνά επιφέρει τρελά δεδομένα αυτό με τους γιατρούς και τα παιχνίδια.

Λίγα περιστατικά σε κάθε σεζόν, αλλά είναι όλα τους διαλεκτά! Βέβαια έγινε και αυτός ο τραυματισμός του παίχτη του Ρούβα στο φινάλε, έτσι πήραν χαμπάρι άπαντες την… εξαφάνιση του γιατρού! Φυσικά δεν είναι το θέμα αυτό, απλά το καταγράφουμε και για λίγο χιούμορ! Στη προσπάθεια των γηπεδούχων να πείσουν το διαιτητή πως ο άνθρωπος που είναι μπροστά του είναι γιατρός, αφού ήρθε με την ανάλογη φορεσιά, από τη δουλειά του, όμως ο ρέφερι  ζήτησε με απόλυτο τρόπο την ιατρική του ταυτότητα.

Εκεί ακούστηκε από χείλη Μαλιώτη το εξής. Δηλαδή και ότι φοράει την  ιατρική του ποδιά, υπάρχει περίπτωση να έχει ντυθεί ως… μασκαράς; Έπεσε πολύ γέλιο… λέμε!

Η λεπτομέρεια βέβαια που έκανε τη διαφορά ξέρετε πια είναι, έτσι; Ζήτησε λέει και τον πλήρωσαν πριν τη λήξη του αγώνα! Μέγα λάθος και παράδειγμα προς αποφυγήν για κάθε άλλη γηπεδούχο ομάδα! Ακούτε παράγοντες; Χρήματα μόνο μετά το τέλος του αγώνα στους γιατρούς!  Και ισχύει και εδώ η παροιμία που λέει… πως όποιος προπληρώσει… κακά… @@@@!!!!

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook