Μαλεβιζιώτικος χορός με… φιγούρες στο τέλος!

“Παραδοσιακά ντέρμπι στο τοπικό υπάρχουν πολλά, Τύλισος-Μαραθώνας όμως… ένα”! Γράφει ο Γιώργος Χαλκιαδάκης στο blog του στο athleticradio.gr.

Παραδοσιακά ντέρμπι στο τοπικό υπάρχουν πολλά, Τύλισος-Μαραθώνας όμως… ένα!

Μαλεβιζιώτικο ντέρμπι, με τις ιδιαιτερότητες του, και έτσι μόνο ένας ”χορός” τους ταιριάζει, ο… μαλεβιζιώτικος! Και στη βροχή παρακαλώ! Ο πρόεδρος του Μαραθώνα είχε πάλι τη… προφητεία του, ο Κώστας Δερμιτζάκης μου έκανε σχόλιο, ”γράψε πως ευχαριστούμε για τη φιλοξενία, ότι και αν γίνει”. Αυτό είπε πριν την έναρξη του αγώνα!

Δυστυχώς δεν έλειψαν τα νεύρα, και τα μαύρα σύννεφα του πολέμου εκεί στο 87’ περίπου. Κινδύνεψε να χαλάσει φιλία πολλών χρόνων, αλλά ευτυχώς, νομίζω πως μετά με τις εκατέρωθεν εξηγήσεις… όλα πήγαν καλά!

Πέρα από το ότι ήταν ντέρμπι, υπήρχε έντονο βαθμολογικό ενδιαφέρον για τις δυο πλευρές, σχετικά με τους στόχους τους. Απόλυα ο τιμωρημένος Ραφαέλο για τους γηπεδούχους, θα έγραφα και το Δερμιτζάκη από πλευράς Μαραθώνα. Μόνο που ο έμπειρος παίχτης ήδη απέχει, έχει αποχωρήσει από την ομάδα τους.

Στο πρώτο μέρος η Τύλισος ήταν πιο κυρίαρχη, στην επανάληψη όμως μπήκε καλύτερα ο Μαραθώνας, και έλενχε τον αγώνα μέχρι περίπου το 75ο λέπτό. Το 1-0 ο νεαρός Μανιούδης, και ισοφάρισε(1-1) με ασύλληπτο σουτ(έξω από τη περιοχή) ο Αναγνωστάκης(δοκάρι και μέσα). Το μισώ γκολ πάντως ανήκει στην ενέργεια του(πολύ καλού) Λουμπάκη. Έτσι για να απονέμουμε… δικαιοσύνη! Σούπερ φάση στο 46’ από Σπανάκη για Τύλισο, και στο 59’ με σουτ(και κόντρα) ο Κατσουλάκης έφερνε το 1-2.

Να το γράψω πάλι εδώ; Λίγο πριν ο… Καρίκης, βγάζοντας έξω το Μερκουλίδη, έβαζε στη κορυφή της επίθεσης το Κατσουλάκη! Και αυτός πετύχενε γκολάκι… χωρίς να πιει ρακί πάντως! Πάμε τώρα στα… μαύρα σύννεφα. Στο 78’ σταματάνε ως οφσάιντ τον Σπαχή που έβγαινε τετ α τετ, να οι ”φωνές” των γηπεδούχων. Στο 87’ σε επαφή Παγκαλάκη με Πατραμάνη, ο ρέφερι Κρασαγάκης δείχνει άσπρη βούλα. ”Φωνές” από Μαραθώνα, κάνει το 2-2 ο Παγκαλάκης. Δυο λεπτά μετά, φεύγει με 2η κίτρινη ο Κώστας Βολιτάκης, για φάουλ έξω από τη περιοχή του.

Νέες ”φωνές” του Μαραθώνα, που μεταξύ των άλλων, σχολιάζουν πως αυτή αποβολή δεν ήταν, και αν είχε τον έλεγχο του αγώνα ο διαιτητής, θα έπρεπε να αποβάλει το Πατραμάνη στο πέναλτι, και όχι τώρα το Βολιτάκη.

Ο Βολιτάκης τώρα, κατά την αποχώρηση του, αφού αρχικά.. κλότσησε μπουκαλάκι νερού μπροστά στο παρατηρητή αγώνα, στη συνέχεια εκτέλεσε και ένα… φάουλ στο πάγκο της Τυλίσου! Η μπάλα από το δυνατό του σουτ έσπασε το υλικό του πάγκου από τη μια πλευρά! Εκεί τώρα… υποψιάζεστε τι έγινε, ε; ”Ντου” από όλο το πάγκο!

Συμπλοκή μεταξύ 22, μπορεί και 25 παιχτών, του μπαμπά Δημήτρη Βολιτάκη, αλλά και του αδερφού Χρόνη επίσης! Άντε τώρα… ξεμπέρδευε! Είμαστε μια ωραία… ατμόσφαιρα παιδιά! Μετά παίξαμε και τέσσερα λεπτά καθυστερήσεων και φύγαμε… όλοι τρέχοντας, γιατί η βροχή ολοένα και δυνάμωνε!

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook