Ολοκλήρωσαν με… Ομόνοια το πρώτο μισό του πρωταθλήματος!

“Η φετινή Ομόνοια δε χάνει… εκτός έδρας ρε παιδιά”! Γράφει ο Γιώργος Χαλκιαδάκης στο blog του στο athleticradio.gr.

Η φετινή Ομόνοια δε χάνει… εκτός έδρας ρε παιδιά! Παίρνει βαθμό ή βαθμούς μακριά από την έδρα της, μόνο, έως τώρα πάντα, στο Ατσαλένιο για τη 4η αγωνιστική(3-1) γνώρισε την ήττα από το Κεραυνό. Με αυτό τα στατιστικό λοιπόν έκλεισε τον Α πρώτο γύρο, και βαθμολογικά;

Η ομάδα του Γιώργου Ποντίκαλη έχει πλασαριστεί στη 4η θέση με 26 πονταλάκια! Οι γηπεδούχοι τώρα, πέταξαν… το δεύτερο ημίχρονο, αλλά και απερίσκεπτες(και επιπόλαιες) ενέργειες εκεί γύρω από την άμυνα του αντιπάλου, δε τους επέτρεψαν να πάρουν κάτι από το παιχνίδι. Γνώρισαν την ήττα μετά από τρία ματς.

Είχαν χάσει(3-1) στον Άγιο Μύρωνα, κέρδισαν(2-1) το Μεταξοχώρι, και δυο ισοπαλίες, 1-1 με Χερσόνησο, 2-2 στο Θραψανό. Ταμείο στο πρώτο μισώ του πρωταθλήματος; Οι 19 βαθμοί, δεν είναι κακοί, αλλά εχθρός του καλού είναι το καλύτερο!

Και οι δυο ομάδες είχαν νέα πρόσωπα σε 11άδες και πάγκους, αιτία η περίοδος η μεταγραφική, και μάλλον ότι θα προκύψουν και άλλα νέα ακόμα πρόσωπα! Στο πρώτο μισώ του αγώνα, οι γηπεδούχοι έχοντας καλύτερη παρουσία, πήγαν εντούτοις μόνο με το 1-0 στα αποδυτήρια.

Συνολικά οι νικητές έδειξαν καλό σύνολο, παίζοντας ποδόσφαιρο, είχαν και λίγο νεύρα για τη διαιτησία, και αυτό αποσυντονίζει τις προσπάθειες. Ευτύχησαν να ισοφαρίσουν γρήγορα με πέναλτι(47’ το 1-1 ο Μίχος), και με ψηλοκρεμαστή κεφαλιά ο Ποντίκάλης(όχι ο κόουτς, ο γιός του ρε παιδιά!) διαμόρφωσε το τελικό 1-2.

Συζητήθηκαν περισσότερο  κάποιες φάσεις. Στο αρχικό πέναλτι υπέρ της Ομόνοιας στο 51. Μετά από συνεννόηση διαιτητή και β’ βοηθού, ο ρέφερι υπέδειξε επιθετικό φάουλ του Χιώτη, στη φάση είχαν εμπλακεί οι Παπάζογλου και Βλαχάκης από τη Τύλισο. Στην αποβολή του αρχηγού Σφακιανάκη της Ομόνοιας στο 71 για χέρι, αφού έχω άποψη σας τη καταθέτω, βέβαια η απόφαση του διαιτητή είναι εκείνη που μετράει πάντα.

Τους ξεγέλασε η φορά του σώματος του ‘’Σφάκα’’, δεν υπήρξε χέρι, και άδικα αποβλήθηκε! Ενώ στη 2η αποβολή της Ομόνοιας στο 92, εδώ φταίνε οι συγκυρίες!

Μόνο ο Χιώτης πάλι δεν φταίει! Είχε κάποιο τραύμα από την απέναντι πλευρά των πάγκων. Βγήκε εκτός γραμμής(της ίδιας πλευράς)  για να επιστρέψει πάλι, αποβλήθηκε όμως, γιατί ήδη οι άνθρωποι της ομάδας του τον είχαν δώσει αλλαγή, αλλά δε το είχε καταλάβει!

Διαιτητές και άνθρωποι της Ομόνοιας εδώ δεν ακολούθησαν το σωστό και τυπικό διεργασιών! Δε πειράζει όμως, καλή συνέχεια και στις δυο ομάδες… αλλά και σε όλο το πρωτάθλημα επίσης…

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook