Οι Ελπίδες… πεθαίνουν τελευταίες!

Στην 11η αγωνιστική ήρθε η πρώτη εκτός έδρας νίκη των Ελπίδων στη φετινή Α2 κατηγορία!

Στην 11η αγωνιστική ήρθε η πρώτη εκτός έδρας νίκη των Ελπίδων στη φετινή Α2 κατηγορία!

Μέτραγε μόνο δυο ισόπαλα αποτελέσματα η ομάδα του Αντώνη Σουγιά. Από την άλλη, ο Μαραθώνας μετά από ένα αήττητο σερί τεσσάρων αγώνων, γνώρισε την ήττα.  Οι φιλοξενούμενοι στα Καλέσα, αφού πέρασε το πρώτο ημίχρονο με το.. εύθραυστο εις βάρος τους 1-0, πέρασαν στην αντεπίθεση στην επανάληψη. Οι γηπεδούχοι παίζοντας χωρίς το Βαθιανάκη(λόγο δουλειάς), απουσία που στοίχησε, όπως τους  έλειψε και ο τιμωρημένος Αναγνωστάκης.

Μετά το δοκάρι του Χρόνη(Βολιτάκη) στο 19, ήρθε το 1-0 από το Καρβούνη στο 22’. Οι νικητές έδειξαν διαφορετικό πρόσωπο από το ξεκίνημα της επανάληψης. Εκμεταλλεύτηκαν απόλυτα και την αποβολή του Μαραθώνα, φεύγοντας με 2η κίτρινη στο 67 ο Μερκουλίδης. Ανέλαβαν δράση οι γνωστοί… άγνωστοι από το 70 και μετά!

Το 1-1 από αδράνεια της αμυντικής λειτουργίας από τον Χρηστάκη. Το πανηγύρισε πολύ το γκολ ο… Γιωργάκης, ανακουφίστηκε προσωπικά ο επιθετικός των Ελπίδων! Ο πολύ… ποιοτικός(και αθόρυβος) παίχτης που διαθέτουν οι Ελπίδες, ο Νουχάι, έφερε το σκορ ανατροπής(1-2). Και μετά ήρθε η σειρά του… MVP του παιχνιδιού, του Καραταράκη, να πετυχαίνει με μακρινό καλοζυγισμένο σουτ το τρίτο τέρμα. Γκολ που είχε στοιχεία από το ντέρμπι Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ. Από το 1-1 των γηπεδούχων και το 1-2 των νικητών εκεί παρακαλώ!

Κάτι ακόμα για τους δυο αντιπάλους. Ο Μαραθώνας απέκτησε συγκάτοικο στη 2η θέση το Κεραυνό, ενώ οι Ελπίδες, πέρασαν πάνω από τη… διαχωριστική γραμμή των τεσσάρων τελευταίων  θέσεων που οδηγούν, σύμφωνα με τη προκήρυξη, στη παρακάτω κατηγορία.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook